Categorie: Paardrijlaarzen

Parlanti

Parlanti Rijlaarzen Miami - vorige model

€ 495,00 -20% € 396,00
Parlanti

Parlanti Rijlaarzen Ocala

€ 560,00 -25% € 420,00
Parlanti

Parlanti Passion rijlaarzen K-boots bruin

€ 690,00 -25% € 517,50
Parlanti

Parlanti Rijlaarzen Miami

€ 495,00
Parlanti

Parlanti Passion rijlaarzen K-boots zwart

€ 585,00
Tucci

Tucci rijlaarzen Galileo zwart

€ 560,00
Tucci

Tucci rijlaarzen maatwerk Harley

€ 560,00
Tucci

Tucci rijlaarzen Harley met E-tex

€ 590,00
Tucci

Tucci rijlaarzen Harley zwart

€ 560,00

Paardrijlaarzen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics kan jij terecht voor de mooiste rijlaarzen van Italiaanse merken. De paardrijlaarzen in ons assortiment zijn zowel te dragen door mannen als door vrouwen. Bij ons kan jij terecht voor luxe rijlaarzen in de maten 37 tot 45. 

Merken bij Horse Riders Classics

Onze paardrijlaarzen zijn van de merken Tucci en Parlanti. Tucci is een Italiaans merk dat kalfslederen rijlaarzen vervaardigd, in ons assortiment vind je het model ‘Harley’ en het model ‘Galileo’ terug. Daarnaast hebben wij ook een assortiment rijlaarzen van het merk Parlanti. Parlanti is ook een Italiaans merk dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het produceren van rijlaarzen op maat. Deze paardrijlaarzen worden gedragen door veel amazones en ruiters en het merk is enorm populair. Bij ons kan jij terecht voor rijlaarzen in standaard maten van Parlanti. Daarnaast kan je bij Parlanti ook kiezen voor kalfslederen rijlaarzen of rijlaarzen gemaakt van buffelleder.

Jouw maat opmeten

Naast je schoenmaat, heb je natuurlijk een aantal andere maten nodig om jouw rijlaarzen goed op maat te krijgen. Om de maat van jouw rijlaarzen heb je een meetlint in centimeters nodig. Als jij je maat wilt opnemen kan je het best een dunne rijbroek met paardrijsokken dragen of wat jij vooral draagt. Je meet het dikste punt van je kuit. 

Trek een cirkel om je been met het meetlint en beweeg van boven naar beneden om te kijken, waar jouw kuit het dikst is. Trek hem vervolgens iets aan, want jouw rijlaarzen of chaps zullen ook iets meebewegen als jij ze draagt.

Vervolgens meet je de topmaat, hiervoor meet je de omvang van je knieholte en net daaronder. Trek het meetlint niet te strak aan, om te voorkomen dat je paardrijlaarzen gaan knellen of dat de ritsen van je laarzen opengaan. Meet vervolgens de omtrek van je enkel. 

Om de hoogte te bepalen, buig jij je knieen. Plaats het meetlint in je knieholte en laat het lint over je kuit naar de hak lopen. Laat iemand anders je helpen om je maat te bepalen. Schrijf je maten vervolgens op, zodat jij ze altijd bij de hand hebt wanneer jij jouw paardrijlaarzen gaat bestellen. 

Rijlaarzen op maat

Naast onze verschillende rijlaarzen, is het ook mogelijk om rijlaarzen op maat te bestellen bij ons. De Tucci rijlaarzen zijn helemaal naar wens samen te stellen. Kies een rijlaars uit en selecteer jouw gewenste maten. Vervolgens heb jij verschillende opties om de binnenzijde van jouw laars, de kleur van jouw laars en zelfs de afwerking van jouw paardrijlaarzen helemaal naar wens af te stemmen.

Heb jij vragen over onze rijlaarzen of over onze maatwerk mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag!

Plaats je een bestelling bij ons? Dan krijg je direct loyalty punten als jij een account aanmaakt. Deze spaar je automatisch en kan je inwisselen wanneer jij dat wilt. Al onze producten kunnen getest worden. Tot 14 dagen na bestelling nemen wij jouw bestelde producten retour.