Paardrijlaarzen op maat

Op maat gemaakte paardrijlaarzen zijn nog mooier en zitten nog lekkerder. Geef je maten door en bestel exclusieve rijlaarzen die als gegoten zitten!

Tucci

Tucci paardrijlaarzen kalfsleder maatwerk Harley

€ 580,00

De paardrijlaarzen van Tucci zitten altijd als gegoten. Maar op maat gemaakte paardrijlaarzen geven je ritten nog meer beleving. Ze zitten nog lekkerder en zien er nog chiquer uit. Wat moet je doen als je rijlaarzen op maat wil laten maken?

Rijlaarzen op maat

De op maat gemaakte rijlaarzen van Tucci worden op bestelling gemaakt. Dat betekent dat alleen jij die laarzen hebt. Uniek! Het betekent natuurlijk ook dat je de laarzen niet kunt retourneren, omdat ze echt op jouw maat zijn gemaakt. Hoe gaat 'Rijlaarzen op maat' in zijn werk?

Meten

  • Meet je kuitmaat
  • Met de hoogte van de laars
  • Meet je voetmaat

Op basis van deze gegevens en de maattabel, kun je aangeven wat jouw maten zijn. Bij de paardrijlaarzen die op maat besteld kunnen worden vind je een uitgebreide uitleg van hoe je dit moet doen.

Maten doorgeven

Selecteer bij je bestelling de maten die je zojuist hebt gemeten. Voeg je custom made paardrijlaarzen toe aan je winkelmandje en reken je bestelling af. Vervolgens zetten wij de bestelling door en worden je rijlaarzen op maat gemaakt.

Levertijd

Natuurlijk moet je even geduld hebben. Gemiddeld duurt het 6-8 weken voordat je laarzen geleverd worden.

Rijlaarzen op maat bij Horse Riders Classics

Wij hebben goede contacten met de producenten van paardrijlaarzen. Daarom kun je bij ons de bestelling doen. Je mag altijd om advies vragen. We helpen je natuurlijk ook graag in onze winkel. Kom gerust langs!