Paardrijlaarzen

Kies voor paardrijlaarzen die lekker zitten en er geweldig uitzien. Bekijk ons assortiment met de exclusieve merken Parlanti en Tucci. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op, dan helpen we je verder.

Parlanti

Parlanti Rijlaarzen Denver

€ 529,00
Parlanti

Parlanti Passion rijlaarzen KK boots zwart

€ 630,00
Tucci

Tucci rijlaarzen cream

€ 20,00
Tucci

Tucci rijlaarzen Harley met E-tex

€ 620,00
Parlanti

Parlanti Paardrijlaarzen kalfsleder Miami

€ 529,00
Tucci

Tucci paardrijlaarzen kalfsleder maatwerk Harley

€ 580,00
Tucci

Tucci rijlaarzen Galileo zwart

€ 570,00 -10% € 513,00

Paardrijlaarzen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics kun je terecht voor de mooiste rijlaarzen van premium Italiaanse merken, zoals Tucci en Parlanti. Je krijgt altijd 14 dagen de tijd om je laarzen te testen, zodat je zeker weet dat je de goede hebt. De paardrijlaarzen in ons assortiment zijn geschikt voor zowel dames als heren. Bij ons kun je luxe rijlaarzen bestellen in de maten 37 tot en met 45.

Luxe collectie

Wij hebben in onze webshop een collectie exclusieve Italiaanse rijlaarzen die allemaal bekendstaan om luxe en comfort. Wil je je rijlaarzen naar jouw smaak aanpassen? Wij kunnen de rijlaarzen van Tucci leveren met extra opties: bijvoorbeeld een lak-top, elegante steentjes of een slijtvaste binnenkant. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleuren zodat je jouw laarzen kunt matchen met de rest van je outfit.

Merken bij Horse Riders Classics

Wij verkopen paardrijlaarzen van de merken Tucci en Parlanti. Tucci is een Italiaans merk dat kalfslederen rijlaarzen vervaardigt. Van dit merk hebben wij het model ‘Harley’, 'Marilyn' en ‘Galileo’ in ons assortiment.

Daarnaast hebben wij ook een rijlaarzen-lijn van het merk Parlanti in onze webshop. Ook Parlanti is een Italiaans merk. Dit merk heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van rijlaarzen op maat. De paardrijlaarzen van dit razend populaire merk worden gedragen door veel amazones en ruiters. Bij ons kun je terecht voor rijlaarzen in de standaardmaten van Parlanti. Daarnaast kun je bij Parlanti ook kiezen voor kalfslederen rijlaarzen of rijlaarzen gemaakt van buffelleer.

Je maat opmeten

Naast je schoenmaat, heb je natuurlijk een aantal andere maten nodig om jouw rijlaarzen goed op maat te krijgen. Om de maat van jouw rijlaarzen heb je een meetlint in centimeters nodig. Als jij je maat wilt opnemen kan je het best een dunne rijbroek met paardrijsokken dragen of wat jij vooral draagt. Hoe ga je vervolgens te werk?

  • Je meet het dikste punt van je kuit. Trek een cirkel om je been met het meetlint en beweeg van boven naar beneden om te kijken, waar jouw kuit het dikst is. Trek hem vervolgens iets aan, want jouw rijlaarzen of chaps zullen ook iets meebewegen als jij ze draagt.
  • Vervolgens meet je de topmaat, hiervoor meet je de omvang van je knieholte en net daaronder. Trek het meetlint niet te strak aan, om te voorkomen dat je paardrijlaarzen gaan knellen of dat de ritsen van je laarzen opengaan.
  • Meet vervolgens de omtrek van je enkel.
  • Om de hoogte te bepalen, buig jij je knieën. Plaats het meetlint in je knieholte en laat het lint over je kuit naar de hak lopen. Laat iemand anders je helpen om je maat te bepalen.
  • Schrijf je maten vervolgens op, zodat jij ze altijd bij de hand hebt wanneer jij jouw paardrijlaarzen gaat bestellen.

Wil je meer weten of het opmeten van je maat? Bekijk dan deze video over het opmeten van je kuitmaat.

Rijlaarzen op maat

Naast onze verschillende rijlaarzen, is het ook mogelijk om rijlaarzen op maat te bestellen bij ons. De Tucci rijlaarzen zijn helemaal naar wens samen te stellen. Kies een rijlaars uit en selecteer jouw gewenste maten. Vervolgens heb jij verschillende opties om de binnenzijde van jouw laars, de kleur van jouw laars en zelfs de afwerking van jouw paardrijlaarzen helemaal naar wens af te stemmen.

Rijlaarzen kopen bij Horse Riders Classics

Dus of je nu op zoek bent naar rijlaarzen voor mannen of voor vrouwen, bij Horse Riders Classics ben je aan het goede adres. Heb jij vragen over onze rijlaarzen of over onze maatwerk mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag!

Plaats je een bestelling bij ons?

Als je bij ons bestelt, krijg je direct Loyalty-punten als je een account aanmaakt. Deze spaar je automatisch en kun je inwisselen wanneer jij dat wilt. Al onze producten kunnen getest worden. Tot 14 dagen na bestelling nemen wij jouw bestelde producten retour.