Ruiter

Tucci

Tucci minichaps Marilyn punched lak

€ 157,02
Tucci

Tucci minichaps Marilyn punched

€ 157,02
Tucci

Tucci jodphur schoenen Marilyn

€ 214,88
BR

BR rollersporen Impuls RVS

€ 23,93
BR

BR rollersporen Impuls

€ 21,45
BR

BR Opblaasbare laarzenspanners

€ 4,92
Tucci

Tucci minichaps Harley e-tex

€ 165,29
Roeckl

Roeckl handschoenen Weldon Polartec

€ 31,63

Ruiterartikelen bij Horse Riders Classics

In ons assortiment vind je alleen maar premium hippische merken. Zo kan jij bij ons slagen voor wedstrijdkleding, luxe paardrijlaarzen en natuurlijk een breed scala aan goede rijhelmen. Omdat je natuurlijk te maken hebt met voorschriften, vind je bij ons een brede collectie wedstrijdkleding, zodat jij altijd een goede indruk kunt maken op een wedstrijd of concours.

Maar natuurlijk vind je bij ons ook essentials, zoals paardrijsokken, t-shirts en andere casual kleding van hippische merken als Equiline, Animo Italia, Vestrum en nog veel meer. 

Ook voor het paard

In onze ruitershop vind je ook alles wat je maar nodig hebt voor het paard. Van longeerlijnen tot hoofdstellen tot paardendekens en zadeldekjes. Uiteraard is de verzorging van je paard ook belangrijk. 

Heb je een wedstrijd of concours? Dan kan je bij ons terecht voor een breed assortiment paardenspullen en ook voor de verzorging, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de hoeven of het invlechten van de manen kan je bij ons terecht.

Ruiterartikelen kopen bij Horse Riders Classics

In onze ruitershop vind je alles wat je nodig hebt voor ruiter en paard. Regelmatig vullen wij ons assortiment aan met nieuwe collecties van de merken in ons assortiment. Naast standaard producten, kan je bij ons ook verschillende maatwerk items laten maken, waaronder westrijdjasjes en paardrijlaarzen, maar ook verschillende stalbenodigdheden, zoals een stalgordijn of stalpoort.

Bestel je bij ons voor 15.00 uur, dan worden je producten dezelfde dag nog verzonden. Bij besteding vanaf € 50,- worden je producten gratis verzonden.