Filteren op

Winkel informatie

Horse Riders Classics
Dwingelerweg 14
7964 KK Ansen
Nederland


Wondverzorging

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit geldt ook voor je pony of paard. Wij hebben in ons assortiment verschillende artikelen voor wondverzorging en de behandeling van blessures. Denk hierbij aan wondspray, verband, koelcompressen en ijscompressen.

Animalintex verband. Robinson Animalintex is een multifunctionele bandage welke bestaat uit meerdere lagen die geimpregneerd zijn met een licht desinfecterend middel. Animalintex kan nat zowel warm als koud gebruikt worden, maar kan ook als droog verband of als drukverband toegepast worden. Is zowel geschikt voor gebruik bij paarden als honden. Ideaal te gebruiken in combinatie met 3M vetrap.

Maat: 405 x 205 mm. Getoonde prijs is per stuk.

€ 8,80
Direct leverbaar

Effol cold & warm pack. Effol cold & warm pack is multifunctioneel in gebruik. Het kan worden opgewarmd in warm water en daarmee als hot pack dienen of kan worden gekoeld in de vriezer voor gebruik als cold pack. De packs zijn herbruikbaar en blijven lang op de gewenste temperatuur. Elke verpakking bevat 2 packs en bandagemateriaal.

Extra: Dit product heeft zich ook bewezen voor persoonlijk gebruik.

€ 13,20
Niet op voorraad

Robinson cool pack. De cool pack is een product om altijd in je ehbo paardenuitrusting te hebben. Het zorgt voor een koelende behandeling binnen enkele seconden. Door het zakje in te knijpen vormt zich een zeer koelende substantie die direct gebruikt kan worden zonder koeling in de vriezer. Het gaat zwellingen tegen en verzacht de pijn bij kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen, insectenbeten, etc..

Altijd gebruiken in combinatie met een doek en niet direct op de huid/vacht.

Koeltijd ca. 30 minuten.

€ 9,00
Direct leverbaar