Supplementen

Slide background

NAF Appy Treats. NAF Appy Treats zijn natuurlijk, en geformuleerd door het combineren van alleen de beste kwaliteit ingrediënten, waaronder echte appel. Dit betekent dat u vanaf nu een gezonde en lekkere traktatie aan uw pony's of paarden kunt geven. NAF Appy Treats zijn zeer smakelijke, verantwoorde snoepjes die uw paard heerlijk vindt.

Verpakking: 1kg

   
Gebruik:
Uit de hand voeren op alle momenten dat uw paard of pony een speciale beloning verdient. Dit paardensnoep is ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid

€ 6,50
Direct leverbaar

NAF Comfort. Voor een totale ondersteuning en comfort als ze het echt nodig hebben! Comfort is een natuurlijke ondersteuning voor oudere paarden of paarden die extra ondersteuning nodig hebben. Geformuleerd met behulp van natuurlijke grondstoffen die bekend staan om hun troostende kwaliteiten. Comfort is veilig te gebruiken op wedstrijden die vallen onder de FEI regels en kan tevens worden gevoerd aan drachtige pony's en paarden. Comfort biedt letterlijk comfort.

Samenstelling
Water, Methyl sulfonyl methaan (MSM), Kurkuma, Gember, Paardenbloem bladeren, Zwarte peper

1 liter

€ 46,25
direct leverbaar

NAF MSM. NAF MSM is rijk aan biologisch beschikbare zwavel, vitaal voor de gezondheid van het zachte bindweefsel, pezen, gewrichtsbanden en spieren. Het geven van MSM in de aanbevolen hoeveelheid zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid zwavel de plaatsen bereikt waar dat het meest nodig is, zoals het bindweefsel van het gewricht. NAF gebruikt alleen eerste kwaliteit MSM, geleverd door suppliers met UFAS certificaat. Daarmee zijn veiligheid en hoge kwaliteit gewaarborgd.

Samenstelling
Methyl sulfonyl methaan (MSM)

Analytical Constituents
Zwavel

Voor het behoud van gezonde gewrichten, pezen en bindweefsel.

Paarden & Pony's       gram per dag schepjes per dag   
Hoge dosering (7-10 dagen)*  32 - 40 4-5   
Onderhoudsdosis    8 - 24     1-3
€ 74,95
Direct leverbaar

NAF Merries Veulens en Opgroeiende Paarden. Een breed spectrum vitaminen- en mineralensupplementen, dat calcium en fosfor in de juiste verhouding biedt voor optimale botontwikkeling. Aangevuld met zink en ijzer garanderen zij de opname van deze voedingsstoffen in het bot.
Gebruik Dagelijks aan het voer toevoegen om het dieet van fokmerries en opgroeiende paarden te balanceren, vooral als zij op een vezelrijk, krachtvoer arm rantsoen staan. Biedt micronutriënten die belangrijk zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Wij adviseren om NAF Vitamine E, Selenium & Lysine vanaf 7 maanden dracht bij te voeren en vier weken voor het veulenen over te stappen op dit supplement voor een zo optimaal mogelijk balancering van extra voedingsstoffen. Met name vitamine A, E en selenium zijn van belang voor een gezonde start van het veulen. Een tekort aan deze bouwstenen kan bijvoorbeeld ook een grotere kans geven dat de merrie aan de nageboorte blijft staan. Koper, zink, selenium en vitamine E komen door de bodemgesteldheid in Nederland al vaak minder voor in het standaard menu van een paard. Gezien het belang van deze bouwstoffen is het extra belangrijk het gehalte voor fokmerries goed op peil te houden.

Verpakking: standaard 1.8 kg (voldoende voor ca. 30 dagen)

€ 39,75
2-5 werkdagen

NAF Recover. NAF Recover is een anti-oxidant formule voor ontspannen spieren. Ideaal na inspannende training en competitie om het natuurlijke herstelproces van het paard te ondersteunen. We hebben allemaal een beetje hulp nodig om te herstellen na een inspannende training. Het is belangrijk om alle vitale voedingsstoffen aan te vullen die tijdens de training verloren zijn gegaan. NAF heeft RECOVER ontwikkeld, een krachtige, natuurlijke antioxidantformule, bedoeld om het herstel van de spieren van het paard, na harde arbeid, te versnellen. Ideaal na competitie of opeenvolgende periodes van intense of inspannende oefeningen.

Recover helpt bij het natuurlijke herstelproces van het paard en ontspant de spieren. Op deze wijze draagt het bij aan de mobiliteit. Het enthousiasme en het atletische potentieel van het paard blijven gehandhaafd. Voer het 5 dagen achtereen en u zult merken dat uw paard in topconditie blijft en klaar is voor de volgende uitdaging.

Gebruik:
Voer gedurende 5 dagen achtereen na intensieve arbeid om het natuurlijke herstelproces te ondersteunen en om er zeker van te zijn dat de beweeglijkheid en het atletische potentieel gehandhaafd blijft.

Dosering:
Paarden en pony's: 100 ml per dag
Voor moeilijke eters kan Recover toegediend worden doormiddel van een schone, orale spuit (niet bijgeleverd). Een fles van 500 ml, bij 100 ml voeding, is genoeg voor 5 dagen.

Samenstelling:
Methyl sulfonyl methaan (MSM), Magnesium chloride, Kurkuma, rozenbottel, gember, ginko, Zoethout, Omicha, Oregano.

Verpakking: 500ml

€ 24,50
Direct leverbaar

NAF VitaFerrin. VitaFerrin is een Ijzerrijke vitaminen en mineralen formule, met yucca en echinacea. NAF 's veterinaire en nutritionele specialisten hebben vitaFerrin ontwikkeld als een passende en effectieve formule om de prestatieniveaus van paarden te optimaliseren. vitaFerrin is rijk aan ijzer en verrijkt met vitaminen en mineralen om de training en de prestaties te maximaliseren. Yucca en Echinacea maken dit product compleet, ze bieden de toegevoegde ondersteuning aan het immuunsysteem. Gebruik vitaFerrin om topprestaties te handhaven.

Gebruik:
Geef niet meer dan de aanbevolen dosering (zie verpakking). Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. Een verpakking van 4 liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dag voldoende voor ca. 133 dagen.

Samenstelling:
Maiszetmeel (voorverstijfseld), Natriumacetaat, Kaliumchloride (6600 mg/L), Magnesium chloride (2800mg/L), Dextrine, Calcium- en magnesiumcarbonaat,Methyl sulfonyl methaan (MSM).

Verpakking: 1 liter

€ 21,00
Direct leverbaar

NAF GastriVet Pellets. De werking van GastriVet wordt onderbouwd door gepubliceerde klinische studies. Maagzweren bij paarden zijn een steeds vaker voorkomend probleem. Na een positief gastroscopisch resultaat is de enige keuze voor paardeneigenaren het door de dierenarts voorgeschreven geneesmiddel. Dit is niet altijd een populaire optie, vooral niet wanneer de patiënt een wedstrijdpaard is of wanneer de eigenaar terughoudend is bij het gebruik van chemische/synthetische geneesmiddelen.

GastriVet is een volledig natuurlijke, voedzame formule, ontwikkeld door toonaangevende veterinaire wetenschappers en voedingsdeskundigen en aanbevolen door dierenartsen. De klinisch bewezen formule ondersteunt de afweer tegen maagzweren en natuurlijke anti-inflammatoire processen in de darm, verzacht en beschermt de maagwand tegen zuuraanvallen en zorgt voor balans van de pH-waarde in de darmen. In studies bij de gerenommeerde universiteit van Wenen toonde 64,7% van de paarden die aanvullend GastriVet gebruikten na 21 dagen een vermindering van het aantal en de ernst van de zweren.

GastriVet ondersteunt de voordelen van de diergeneeskundige behandeling wanneer gebruikt als onderdeel van een nazorgprogramma.

Verpakking: 2.000 gram of 4.000 gram.

€ 113,50
Direct leverbaar

NAF Vitamine E en Selenium Plus. Ondersteunt de spierfunctie van het sportpaard. Bijzonder nuttig in die gebieden waar de bodem waarschijnlijk een tekort geeft aan selenium. Het bevat seleniumgist, dat veiliger te gebruiken is dan anorganische vormen.

Dit product van NAF ondersteunt het behoud van de spierfunctie en spiermassa. Ook levert het ondersteuning voor de vruchtbaarheid van merries. Vooral aanbevolen in gebieden met lage seleniumgehaltes in de bodem.

Verbruik:

Een emmer van 1 g is bij een dagelijkse dosering van30 g voldoende voor ca. 33 dagen.

Samenstelling:
Dextrose, Sojameel (heet verwerkt), Biergist, Koolzaadolie

Verpakking: 1 kg, 2,5 kg of 10 kg.

€ 27,95
Direct leverbaar

NAF EnerG Shot. EnerG Shot is een geconcentreerd voedingssupplement, bestaande uit essentiële aminozuren en natuurlijk ijzer om het energiemetabolisme, productie van rode bloedcellen, te ondersteunen en te helpen de verliezen door het zweten op te heffen. Het wordt geleverd in een eenvoudig te hanteren spuit.

EnerG Shot is een uniek, wetenschappelijk geavanceerd voedingssupplement dat direct een bijzondere, hoge kwaliteit essentiële aminozuren (gekoppelde aminozuren - BCAA's) biedt. Deze zijn belangrijk voor energie en prestaties, omdat ze worden gebruikt als brandstof, met name in de spieren, tijdens training. Ter ondersteuning van de toegenomen energiebehoefte tijdens topprestaties biedt EnerG Shot ook een aanvulling op het ijzer.

EnerG Shot is dus ideaal bij een wedstrijd of training.

Gebruik:
Paarden & Pony’s: 1 injector op een lege maag, 1½-2 uur voor gewenst moment (½ injector voor kleine pony’s)

Ingrediënten:
Samenstelling: Water, Maiszeteel (voorverstijfseld).
Toevoegingen (per injector): Nutritioneel: l-Arginine (3c3.6.1) 3.300 – 3.500 mg; l-Lysine,monohydrochloride (3.2.3) 3.300 – 3.500 mg; Sensoriële: l-Fenylalanine 3.400 – 4.000 mg;Glycine 3.400 – 4.000 mg.

Verpakking: per applicator.

€ 9,99
Direct leverbaar

NAF M Fit. Voeg M Fit toe aan aan de dagelijkse voeding van uw (sport)paarden om op een natuurlijke wijze de spieren gezond te houden. Bevat alleen voedingstoffen die bekend staan om hun heilzame eigenschappen. M Fit voor een gezonde spierfunctie, activiteit en herstel zonder extra energie. Keep Your Horse M Fit.

Toepassing:
Om de spieren van (sport)paarden ontspannen en gezond te houden. Wordt vooral aanbevolen voor (sport)paarden die hard werken of gevoelig zijn voor spiergerelateerde stress.

Verbruik:
1 liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dagvoldoende voor ca. 33 dagen.

Samenstelling:
Water, Magnesium chloride, Methyl sulfonyl methaan (MSM),Glycerine, Calcium- en magnesiumcarbonaat.

 Verpakking: 1 liter, 4 liter

€ 34,50
Direct leverbaar

NAF M Power. M Power is een toonaangevend voedingssupplement om de natuurlijke, gezonde ontwikkeling van spieren te ondersteunen. M Power, een unieke, natuurlijke formule, is een populaire keuze onder de wedstrijdruiters die hebben gezien en ervaren wat de voordelen van het product zijn.

M Power is rijk aan aminozuren die, zoals de bouwstenen van eiwitten, van vitaal belang zijn voor een gezonde spierweefselgroei. Het bevat tevens natuurlijke antioxidanten die, samen met bepaalde kruiden, zorgen voor een soepele, gezonde spierfunctie.

M Power is ontworpen om op natuurlijke wijze de spierontwikkeling in jonge, groeiende paarden, een paard na werkonderbreking of een paard met afbraak van spierweefsel te ondersteunen. Toegediend als onderdeel van de dagelijkse voeding zal M Power de kracht, uithoudingsvermogen en souplesse van wedstrijdpaarden ondersteunen.

NAF M Power voer je als onderdeel van een regelmatig trainingsschema dat is gericht op het ondersteunen van gezonde spierkracht, de -functie en het helpen ontwikkelen van de conditie en kracht. Aanbevolen voor prestatiepaarden, werkende en jonge paarden, en om de spierintegriteit te optimaliseren bij terugkeer naar het werk.

Gebruik:
Toevoegen aan het dagelijkse rantsoen. Voer NAF M Power minimaal 4 weken alvorens de spierconditie opnieuw te beoordelen.

Samenstelling:
Biergist, Omicha bessen, Kurkuma, Plantaardig eiwit, Tarwe-eiwit, Wortel (gedroogd), Koolzaadolie, Rozenbottel schelpen, Paardenbloem bladeren, Mariadistel zaden, Chlorella(gedroogd), Gember, Ginkgo bladeren, Rozemarijn, Dicalciumfosfaat, Zoethout, Zeewier(gedroogd), Natrium chloride, Magnesiumoxide

Verpakking: 900 gram en 2.7 kg

€ 64,75
Direct leverbaar

NAF Elektrolyten Vloeibaar. Als een paard zweet, verliest hij niet alleen water, hij verliest ook elektrolyten die essentieel zijn voor het behoud van het evenwicht in het lichaam. Het is essentieel om deze elektrolyten te vervangen om de kans op uitdroging te verminderen. NAF Electro levert de vier essentiële plasmazouten - natrium, kalium, calcium en magnesium - in water.

Gebruik:
Toedienen wanneer het paard veel zweet, bijvoorbeeld tijdens warm weer. Om de elektrolyten die verloren zijn gegaan, snel aan te vullen.

Verbruik:
1 liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dag voldoende voor ca. 33 dagen. NAF Electro voeg je toe aan het (liefst lauw) water, aan vochtig voer zoals slobber of toedienen met een applicator in de mond.

Samenstelling:
Water, Natrium chloride, Magnesium chloride, Dextrose,Kalium chloride, Natriumacetaat

Verpakking: 1 liter, 4 liter

€ 14,75
Direct leverbaar

NAF Elektrolyten. Als paarden werken, of tijdens warm weer, regelen ze hun lichaamstemperatuur door zweten. Zweten is niet alleen vochtverlies als het verdampt, maar ook essentiële lichaamszouten, met name natrium, kalium, chloride en magnesium gaan verloren. Deze zouten moeten worden bijgevoerd na hard werken, of regelmatig tijdens de periodes van warm weer. Electro zouten kunnen gemakkelijk worden toegevoerd aan het voer of worden opgelost in water.

Verpakking: 1 kg, 4 kg, 10 kg

€ 29,95
Direct leverbaar

NAF EnerG. Dit ijzerrijke, snelwerkende, veterinair goedgekeurde vloeibare supplement is ontworpen ter verbetering van de prestaties van hardwerkende sportpaarden. Als zijn prestaties toenemen, nemen ook zijn behoeftes aan specifieke voedingsstoffen toe. Het is bekend dat essentiële zouten worden verloren via zweet. Maar niet alleen zijn elektrolyten gaan verloren, ook ijzer, dat van vitaal belang is voor de gezondheid en de prestaties van het sportpaard. Een laag ijzergehalte wordt in eerste instantie duidelijk door de sloomheid, waarna een vermindering van de prestaties en kan mogelijk leiden tot bloedarmoede. Dit is waar EnerG een waardevolle rol kan spelen. Het is niet alleen rijk aan ijzer, maar bevat ook de juiste balans van koper en zink, beide belangrijke, ondersteunende voedingsstoffen die het paard nodig heeft om de voordelen van het extra ijzer te maximaliseren, waardoor tevens het energiemetabolisme optimaliseert.

EnerG bevat hoogwaardiger ijzer, koper en zink dan andere soortgelijke producten, samen met een ongeëvenaard spectrum van vitamine B-complexen, die gezamenlijk in grote mate bijdragen aan de gezondheid en de efficiëntie van rode bloedcellen en daarmee het energiemetabolisme. EnerG bevat ook vitamine C om zijn antioxiderende eigenschappen, samen met vitamine K ter ondersteuning van de werking van vitamine C. NAF EnerG kan veilig gebruikt worden naast de bestaande voeding van je paard en het risico van een verdubbeling op voedingsstoffen die reeds voldoende aanwezig zijn in het dagelijks voer wordt voorkomen. EnerG heeft een heerlijke pepermuntsmaak.

Gebruik:
Geef de onderhoudsdosering om het energieverbruik van hardwerkende sportpaarden te ondersteunen. Geef de hoge dosering tijdens periodes van piek inspanning. Ook een ideale aanvulling voor paarden met lage bloedwaarden en flegmatieke paarden

Dosering:
2 L liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dagvoldoende voor ca. 66 dagen

€ 29,95
Direct leverbaar

NAF Glucosamine 10.000 Plus. Voedingsondersteuning voor de gezondheid en de elasticiteit van het bindweefsel rond de gewrichten. MSM is rijk aan biologisch zwavel en ondersteunt zacht weefsel, pezen, banden en spieren. Het in de juiste hoeveelheden voeren van MSM zorgt ervoor dat de juiste niveaus van zwavel worden aangeboden aan de gebieden waar dat het meest nodig is, zoals het zachte weefsel van het gewricht. NAF maakt alleen gebruik van premium kwaliteit MSM, door UFAS geaccrediteerde leveranciers geleverd om een kwalitatief hoogwaardig, veilig product te garanderen.

Verpakking: 900 gram

€ 24,50
Direct leverbaar

NAF Superflex PRO. Five Star Superflex Pro is een unieke formule die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de toegenomen voedingsbehoeften van paarden die hard werken en deelnemen aan wedstrijden zoals, eventing, springen of dressuur. Superflex Pro is tevens uiterst geschikt voor oudere paarden die nog volop in training zijn. De sleutel tot succes zijn gecombineerde effect van belangrijke voedingsstoffen zoals gerichte antioxidanten en overige natuurlijke bronnen, die rijk zijn aan Omega 3- verzuren in de optimaalste verhoudingen. Deze ingrediënten staan bekend om gezonde, sterke en flexibele gewrichten te ondersteunen.

Samenstelling:
Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM),Zeewiermeel, Chia zaad, Gedroogde algen(spirulina), Glutamine peptide, Lijnzaadolie,Chondroïtine sulfaat, Hyaluronzuur, Natriumchloride.

Verbruik:
Een emmer van 1,98 kg is bij een dagelijkse dosering van 22 g voldoende voor ca. 90 da.

€ 53,95
Direct leverbaar

NAF Superflex Vloeibaar. NAF Superflex is de juiste combinatie: een wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling van gemakkelijk absorbeerbare glucosamine en chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de toegevoegde voordelen van een krachtige antioxidantformule. Paardengewrichten hebben te maken met extreme krachten en het is vaak het kraakbeen dat het eerste slijtage vertoont. Met een dunnere gewrichtsvloeistof en een verstoring in de beschermende kraakbeenlaag begint het proces van de afbraak. Vaak zijn de eerste tekenen moeilijk herkenbaar, maar langzaam ontstaat zoveel slijtage, dat het paard niet meer effectief kan werken.

NAF Five Star Superflex bevat de juiste combinatie van de belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen, ontwikkeld tijdens meer dan vijfentwintig jaar werken met gezonde paarden.

Samenstelling:
Water, Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM), Chondroïtine sulfaat,Hyaluronzuur

Verbruik:
1 liter is bij een dagelijkse dosering van25 ml per dag voldoende voor ca. 40dagen.

€ 53,95
Direct leverbaar

NAF Superflex. NAF Superflex is de juiste combinatie: een wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling van gemakkelijk absorbeerbare glucosamine en chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de toegevoegde voordelen van een krachtige antioxidantformule. Paardengewrichten hebben te maken met extreme krachten en het is vaak het kraakbeen dat het eerste slijtage vertoont. Met een dunnere gewrichtsvloeistof en een verstoring in de beschermende kraakbeenlaag begint het proces van de afbraak. Vaak zijn de eerste tekenen moeilijk herkenbaar, maar langzaam ontstaat zoveel slijtage, dat het paard niet meer effectief kan werken.

NAF Five Star Superflex bevat de juiste combinatie van de belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen, ontwikkeld tijdens meer dan vijfentwintig jaar werken met gezonde paarden.

Kortom, NAF Superflex biedt een unieke formule met de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen voor de gewrichten van paarden in een goed op elkaar afgestemde mix met natuurlijke anti-oxidanten voor het behoud van gezonde, soepele gewrichten. Dit supplement voor paarden en pony's bevat geen overbodige vulstoffen.

Samenstelling:
Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM),Bijproducten van planten, Tarwe-eiwit, Koolzaadolie, Hyaluronzuur, Chondroïtinesulfaat, Natrium chloride.

Verbruik:
Een emmer van 1,6 kg is bij een dagelijksedosering van 13 g voldoende voor ca. 120dagen.

€ 34,75
Direct leverbaar

NAF Devils Relief. NAF Devil's Relief is een supplement voor oudere paarden die comfort en extra ondersteuning nodig hebben. Het bevat een samenstelling van kruidenextracten en tincturen, tezamen met Duivelsklauw, een kruid afkomstig uit Afrika. Devil’s Relief biedt extra comfort en ondersteuning aan paarden die dat nodig hebben. Het product kan langdurig gegeven worden, maar is niet geschikt voor drachtige merries of voor gebruik tijdens wedstrijden die onder de FEI-regels vallen.

De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony. 1 liter is bij een dagelijkse dosering van 20 ml per dag voldoende voor ca. 50 dagen.

Dosering:
Paarden & Pony’s
Hoge dosering (3-5 dagen): 60 - 100 ml. per dag
Onderhoudsdosis 20 - 30 ml. per dag

Verbruik:
1 liter is bij een dagelijkse doseringvan 20 ml per dag voldoende voor ca. 50 dagen

Samenstelling:
Water, Methyl sulfonyl methaan (MSM), Glycerine

Toevoegingen (per liter):
Sensoriële Duivelsklauw 325 ml, Gember 0,29 ml, Mariadistel 0,66 ml, Rozen (Rozenbottel) 0,59 ml, Kurkuma 0,37ml

Verpakking: 1 liter.

€ 35,50
Direct leverbaar

NAF D-Tox. NAF D-tox bevat een uniek complex van wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke antioxidanten om een natuurlijke gezondheid van je paard of pony te ondersteunen. Dankzij NAF D-Tox kunnen vrije radicalen veilig uit het lichaam worden gespoeld en wordt het natuurlijk evenwicht van het lichaam behouden.

Hard werken en stressvolle periodes kunnen leiden tot een ophoping van vrije radicalen in het systeem van uw paard. De onderhoudsdosering kan bijzonder nuttig zijn voor de gezondheid van een (sport)paard. Dit supplement kan gevoerd worden als een 7-tot 10-daagse kuur in de hoge dosering of voor een langere periode in de onderhoudsdosering. NAF D-tox wordt door gebruikers onder meer ingezet bij paarden die een allergische reactie vertonen, bij het wisselen van winter- naar zomervacht en na behandeling door een dierenarts als extra oppepper.

Verbruik:
Een emmer van 1,5 kg is bij een dagelijkse dosering van 9 g voldoende voor ca. 166 dagen.

€ 42,75
Direct leverbaar

NAF Profeet. Ontwikkeld door dierenartsen, wetenschappers en door toonaangevende hoefsmeden goedgekeurd. Profeet biedt nutritionele ondersteuning ter bevordering van de kwaliteit van de hoefgroei en draagt bij aan de bescherming tegen gescheurde en broze hoeven. Profeet voorziet in de aanbevolen niveaus van biotine in combinatie met andere belangrijke voedingsstoffen voor hoeven zoals methionine, biologisch zwavel, zink, vitaminecomplexen en mineralen.

PROFEET bevat een natuurlijk antioxidantencomplex om de gezondheid van de hoeven en de vacht te ondersteunen. De huid en hoeven geven vaak een goede indicatie van de algemene gezondheid, slechte hoeven en vacht kunnen wijzen op een overbelast fysiek systeem. Profeet ondersteunt de gezondheid van het paard, wat zich zal weerspiegelen in een glanzende vacht en sterke, gezonde hoeven.

Verpakking: 1.300 gram

€ 43,50
Direct leverbaar

NAF Profeet Pellets. Ontwikkeld door dierenartsen, wetenschappers en door toonaangevende hoefsmeden goedgekeurd. Profeet biedt nutritionele ondersteuning ter bevordering van de kwaliteit van de hoefgroei en draagt bij aan de bescherming tegen gescheurde en broze hoeven. Profeet voorziet in de aanbevolen niveaus van biotine in combinatie met andere belangrijke voedingsstoffen voor hoeven zoals methionine, biologisch zwavel, zink, vitaminecomplexen en mineralen.

PROFEET bevat een natuurlijk antioxidantencomplex om de gezondheid van de hoeven en de vacht te ondersteunen. De huid en hoeven geven vaak een goede indicatie van de algemene gezondheid, slechte hoeven en vacht kunnen wijzen op een overbelast fysiek systeem. Profeet ondersteunt de gezondheid van het paard, wat zich zal weerspiegelen in een glanzende vacht en sterke, gezonde hoeven.

Verpakking: 3.000 gram

€ 51,75
Direct leverbaar

NAF GastriAid. De hoeveelheid paarden met last van maagzweren bij paarden groeit. GastriAid's geavanceerde formule is gemaakt door wereldwijd vooraanstaande veterinaire voedingsdeskundigen. Het bevat natuurlijke maagzuurremmers, die de maagwand helpen zich tegen zuuraanvallen te verdedigen, terwijl de pre- en probiotica helpen met de balans van de pH-waarde binnen de darmomgeving. Deze ingrediënten, samen met de kruidenondersteuning, werken aan het dagelijks onderhoud en de verzorging van de darmen.

GastriAid is ontwikkeld om de afwezigheid van maagzweren te bevorderen door de natuurlijke verdediging van de maagwand tegen zuur te helpen opbouwen en het pH-evenwicht in de darmen te behouden. Daarmee ondersteunt het de dagelijkse bescherming tegen stress-gerelateerde gastrische problemen, zoals het ontstaan van maagzweren.

Verpakking: 1.8 kg, 3.6 kg, 10 kg.

€ 51,75
Direct leverbaar

NAF Opkikker Senior. Opkikker Senior is speciaal ontwikkeld om aan alle voedingsbehoeften van het oudere paard te voldoen en is ontworpen om het alle steun te bieden die hij nodig heeft om actief te blijven en het gevoel te geven voor jong te zijn.

NAF Opkikker Senior helpt met de balans tussen de voeding en spijsvertering, waardoor het paard in staat wordt gesteld de voedingsstoffenopname te maximaliseren. Het biedt pre- en probiotica voor optimale ondersteuning van de darmen en levert alle vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de optimale gezondheid van het oudere paard.

Opkikker Senior levert een unieke combinatie van natuurlijke antioxidanten die zorgdragen voor de verwijdering van overtollige toxines uit het systeem. Het verschaft voedingsstoffen voor de ondersteuning van de gewrichten. Tevens wordt het jeugdig gedrag van het oudere paard ondersteund door de toegepaste kruideninhoud van het product. Aanbevolen voor alle oudere paarden en pony's, ook al zijn er geen tekenen van ouderdom.

Verpakking: 900 gram, 1.8 kg. 3.6 kg, 10 kg.

€ 39,75
Direct leverbaar

NAF Opkikker. Nutritionele ondersteuning van de darmen is de hoeksteen van de gezondheid en vitaliteit bij paarden, en komt tot uiting bij het paard door zijn perfecte conditie. Opkikker is het krachtvoer supplement met levende probiotische gist voor een perfecte conditie.

NAF Opkikker is een van de meest geavanceerde voedingspreparaten die vandaag de dag beschikbaar is om het dieet van sport- en recreatiepaarden te verbeteren. Het is een unieke, krachtvoer aanvulling, samengesteld op basis van levende gisten en probiotica en ontworpen om de darmfunctie en het natuurlijke spijsverteringsproces te optimaliseren. Dit maakt het mogelijk dat het paard zijn voeding volledig kan benutten en een perfecte conditie kan behouden. Plus, omdat het hoge kwaliteit vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat, ondersteunt het een perfecte gezondheid, vitaliteit en prestaties.

Verpakking: 700 gram, 1.4 kg, 2.8 kg., 10 kg.

€ 34,75
Direct leverbaar

NAF Magic Vloeibaar. Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s. Een tekort aan magnesium kan ontstaan door een onnatuurlijk rantsoen, een arme bodem of spanning door regelmatig reizen. Experimenten tonen aan dat het gebruik van de Magic-formule paarden helpt om vol rust en zelfvertrouwen te doen wat wij van ze vragen.

Magnestium is een essentiële voedingsstof voor het welzijn van een paard en één van de vele eigenschappen is de positieve invloed op nervositeit en spanning. Magnesium heeft ook een positieve invloed op spierspanning. Een paard met een laag magnesiumniveau oogt 'strak' in zijn manier van doen en lijkt angstig, prikkelbaar en vertoont gebrek aan vertrouwen. Een laag magnesiumniveau kan worden veroorzaakt door schrale en eenzijdige voeding of gewoon doordat het metabolisme van het paard of de pony laag is. Magnesiumniveaus kunnen ook lager zijn door regelmatig reizen of wedstrijden.

Maar Magic is meer dan alleen magnesium. Het bevat ook een mengsel van traditionele kruiden, gekozen voor hun ondersteuning van het vertrouwen en concentratie. De unieke mix van magnesium en kruiden in Magic maken het voor het paard mogelijk om alles wat van hem gevraagd wordt kalm en vol vertrouwen uit te voeren.

Magic vloeibaar is samengesteld uit magnesium en heeft dezelfde unieke kruidencombinatie als Magic Powder. Voordeel is het actieve kruitenextract dat gemakkelijk door het paard wordt opgenomen. De kalmerende werking is dan ook snel merkbaar.

Magic is niet in strijd met de FEI-regels.

Verpakking: 1 liter en 5 liter.

€ 45,75
Direct leverbaar

NAF Instant Magic. Instant Magic bevat biologisch magnesium in combinatie met een snelwerkende kruidenbasis voor een effectief en kalmerend effect. Instant Magic wordt aanbevolen voor paarden die een directe, kortdurende kalmering nodig hebben voor specifieke, potentieel stressvolle situaties, zoals wedstrijden, scheren, reizen of een bezoek aan de hoefsmid of tandarts. Daarnaast kan het, indien nodig, worden gebruikt als aanvulling op het kalmerende effect bij dagelijks gebruik van een Magic-supplement.

NAF Instant Magic werkt 4-6 uur. Wij adviseren het toedienen van een injector circa 1-2 uur voor de stressvolle situatie.

Verpakking: 1 applicator

€ 7,25
Direct leverbaar

NAF Magic Poeder. Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s. Een tekort aan magnesium kan ontstaan door een onnatuurlijk rantsoen, een arme bodem of spanning door regelmatig reizen. Experimenten tonen aan dat het gebruik van de Magic-formule paarden helpt om vol rust en zelfvertrouwen te doen wat wij van ze vragen.

Magnestium is een essentiële voedingsstof voor het welzijn van een paard en één van de vele eigenschappen is de positieve invloed op nervositeit en spanning. Magnesium heeft ook een positieve invloed op spierspanning. Een paard met een laag magnesiumniveau oogt 'strak' in zijn manier van doen en lijkt angstig, prikkelbaar en vertoont gebrek aan vertrouwen. Een laag magnesiumniveau kan worden veroorzaakt door schrale en eenzijdige voeding of gewoon doordat het metabolisme van het paard of de pony laag is. Magnesiumniveaus kunnen ook lager zijn door regelmatig reizen of wedstrijden.

Maar Magic is meer dan alleen magnesium. Het bevat ook een mengsel van traditionele kruiden, gekozen voor hun ondersteuning van het vertrouwen en concentratie. De unieke mix van magnesium en kruiden in Magic maken het voor het paard mogelijk om alles wat van hem gevraagd wordt kalm en vol vertrouwen uit te voeren.

Magic is niet in strijd met de FEI-regels.

Verpakking: 750 gram | 1.500 gram | 3.000 gram | 15.000 gram

€ 34,75
Direct leverbaar

NAF Oestress Vloeibaar. Ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van de merrie door zich te richten op de diepere oorzaken van het ongemak, dat zich uit in stemmingswisselingen.

Verschijnselen kunnen zijn: stemmingswisselingen, agressie, flirten, 'lichtgeraaktheid' en verstoorde prestaties. De positie van de eierstokken (net achter het zadel) betekent dat het ongemak vaak resulteert in een terughoudendheid om te rijden met iets op haar rug, zwiepende staart en zelfs bokken of schoppen.

De unieke samenstelling van Oestress voedt de merrie met extracten van plantaardige ingrediënten, die al honderden jaren worden gebruikt om de hormoonbalans te ondersteunen. Door de hormoonspiegel op natuurlijke wijze te ondersteunen, zal de merrie meer geneigd zijn om zich te ontspannen en zich te concentreren op haar werk. Oestress bevat tevens biologisch magnesium ter ondersteuning bij angst en spierspanning bij merrie met hormoonschommelingen. Ten slotte is Oestress rijk aan natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het verwijderen van toxines.

Oestress moet dagelijks worden gevoerd in de lente en in het zomerseizoen en het rantsoen kan worden verhoogd in overeenstemming met haar oestruscyclus. Indien nodig is Oestress het jaar rond geschikt voor gebruik.

Verpakking: 1 liter, 2 liter, 5 liter

€ 36,75
Direct leverbaar

NAF Oestress. Ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van de merrie door zich te richten op de diepere oorzaken van het ongemak, dat zich uit in stemmingswisselingen.

Verschijnselen kunnen zijn: stemmingswisselingen, agressie, flirten, 'lichtgeraaktheid' en verstoorde prestaties. De positie van de eierstokken (net achter het zadel) betekent dat het ongemak vaak resulteert in een terughoudendheid om te rijden met iets op haar rug, zwiepende staart en zelfs bokken of schoppen.

De unieke samenstelling van Oestress voedt de merrie met extracten van plantaardige ingrediënten, die al honderden jaren worden gebruikt om de hormoonbalans te ondersteunen. Door de hormoonspiegel op natuurlijke wijze te ondersteunen, zal de merrie meer geneigd zijn om zich te ontspannen en zich te concentreren op haar werk. Oestress bevat tevens biologisch magnesium ter ondersteuning bij angst en spierspanning bij merrie met hormoonschommelingen. Ten slotte is Oestress rijk aan natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het verwijderen van toxines.

Oestress moet dagelijks worden gevoerd in de lente en in het zomerseizoen en het rantsoen kan worden verhoogd in overeenstemming met haar oestruscyclus. Indien nodig is Oestress het jaar rond geschikt voor gebruik.

Verpakking: 500 gram, 1 kg, 2,5 kg en 8 kg

€ 41,75
Direct leverbaar

NAF Respirator Boost. De unieke mix van voedingsstoffen die het mucosale immuunsysteem van de luchtwegen en het delicate longweefsel zelf ondersteunt. Respirator wordt aanbevolen voor alle paarden die tekenen van een verminderde longfunctie vertonen, veroorzaakt door schimmelsporen, door de lucht verspreide allergenen, pollen en stof.

Wanneer snelheid telt, biedt de krachtige Respirator Boost de ultieme mix van voedingsstoffen, die de weerstand van de luchtwegen verbetert en de weg vrijmaakt voor een optimale longfunctie. Respirator Boost biedt de unieke kruidenondersteuning van de ademhaling in tinctuurvorm voor een optimale opnamesnelheid. Door middel van gerichte ondersteuning van het immuunsysteem maximaliseert Respirator Boost, met natuurlijke essentiële oliën van eucalyptus en kruidnagel, de natuurlijke afvloeiing.

Inhoud: 500 ml | 1 liter | 2 liter | 5 liter

€ 47,75
Direct leverbaar