Shampoo en conditioner

Slide background

Shampoo voor je paard is ook zo'n product wat niet mag ontbreken in je poetskist. Naast reinigen verzorgen ze bovendien de vacht van je paard. We hebben shampoos in vloeibare vorm en in sprayvorm.

En heb je een echt vlekkenmonster? Kijk dan eens naar de speciale vlekkensprays die schoonmaken zonder dat naspoelen met water nodig is. Deze sprays zijn ook ideaal voor gebruik in de koude wintermaanden.

NAF Citronella Wash Shampoo is een verfrissende shampoo voor paarden. Zeer geschikt om vermoeide of bezwete paarden mee af te spoelen. De geur van citronella draagt bij aan een frisse lichaamsgeur van het paard en houdt insecten op afstand.

Gebruik:

Breng een dop van Citronella Wash aan in 5 liter water en gooi het op het warme en bezwete lichaam van het paard. Verwijder teveel zweet met een schraper en laat het drogen. Je hoeft deze schuimformule niet af te spoelen.

Verpakking:

500ml | 1 liter

€ 19,94
direct leverbaar

NAF Teatree Oil Shampoo. Zorg voor de vacht van je paard met deze natuurlijke en effectieve anti-bacteriële shampoo met teatree olie. Ideaal voor veelvuldig gebruik.

Gebruik:

Voeg 20 ml toe aan 1 liter water, of breng het rechtstreeks aan op de natte vacht. Laat het product schuimen om een grondige reiniging te verzekeren. Na gebruik uitspoelen. Goed afsluiten na gebruik. NAF adviseert om dit product eerst op een klein stukje huid te proberen. Op een droge plek bewaren. Uitsluitend voor gebruik bij dieren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Verpakking:

500ml | 1 liter

€ 13,50
direct leverbaar

NAF Love the Skin Wash. Natuurlijk huid wasmiddel, dat niet hoeft te worden uitgespoeld. Een zachte mix van natuurlijke ingrediënten. Biedt ondersteuning aan een beschadigde of uitgedaagde huid, aangetast door bultjes, uitslag of irritaties.

Gebruik:

Hot Towel Wash – Ideaal voor een diepe, grondige reiniging of na het scheren. Meng 1 volle dop in 5 liter heet water (niet kokend). Doe de NAF Deep Cleansing Towel in het water en wring deze heel goed uit. Met de licht vochtige doek maakt u krachtige cirkelende bewegingen over de hele vacht

Cool Wash – Reinigt en verfrist na het werk. Aanbevolen voor de ondersteuning van een gezonde huid, speciaal als deze wordt blootgesteld aan seizoensreacties. Meng 2 volle doppen in 10 liter koud water en gebruik een spons om hiermee uw paard te wassen. Overtollig water met een zweetmes verwijderen        

Geconcentreerd gebruik – Gebruik onverdund voor kleine oppervlakten. Doe Huid Wash op een spons of doek en breng deze direct op de huid aan. Gebruik voor het beste resultaat een NAF Deep Cleansing Towel. Laten drogen

1 liter

€ 29,95
direct leverbaar

NAF Brighter than White. Een veelzijdige witte formule die droog kan worden toegepast of als een pasta met water. Aanbrengen op het gewenste gebied van het paard dat de perfect witte afwerking nodig heeft. Wanneer u het toepast als pasta op de benen, kunnen deze worden gebandageerd, om vervolgens te laten drogen en tot slot afborstelen. Droog kan het als poeder worden toegepast, u kunt het door de vacht, manen en staart borstelen om een optimaal witte afwerking te creëren.

Verpakking: 600gr.

€ 14,95
Direct leverbaar

NAF Teatree and Mint Shampoo. De perfecte shampoo voor de echt vieze paarden en ponies die regelmatig een reinigende douche kunnen gebruiken. Teatree staat bekend om de van nature antibacteriële werking. Het is zacht voor de huid terwijl het toch zeer goed schoonmaakt. En het voordeel is dat dankzij de toevoeging van mint je paard of pony heerlijk fris ruikt. Kortom, deze shampoo kan dagelijks worden gebruikt.

Gebruik: voeg een beetje shampoo toe aan een emmer water en masseer de shampoo goed in. Vervolgens goed uitspoelen met water.

Verpakking: 500ml.

€ 14,95
Direct leverbaar

NAF Cooling Wash shampoo. Spoel het zweet en stof uit de vacht van uw paard met deze Cooling Wash. Speciaal ontworpen om spieren af te koelen, te ontspannen, en te verfrissen op warme zomerdagen. Slechts een paar dopjes toevoegen aan schoon water om uw paard te wassen. Cooling Wash hoeft na gebruik niet te worden uitgespoeld.

Verpakking: 500ml.

€ 14,95
Direct leverbaar

Effol shampoo spray Ocean-Star Opspuiten, inwrijven, uitspoelen... en je paard is klaar! Effol Ocean-Star spray shampoo is een unieke shampoo voor paard en pony. De shampoo reinigt de vacht poriëndiep, zonder de beschermende huidlaag aan te tasten. De parelextracten geven een mooie glans.

Inhoud: 750 ml.

€ 13,50
Op voorraad

Absorbine Miracle Groom. Zeer populair alles-in-een verzorgingsproduct! Miracle Groom zorgt voor reiniging, conditioning, glans, ontklitting en laat een heerlijke geur achter. Dit product hoeft niet uitgespoeld te worden, dus is ideaal te gebruiken voor noodgevallen of op momenten dat er geen water beschikbaar is.

€ 26,00
Direct leverbaar