Filteren op

Winkel informatie

Horse Riders Classics
Dwingelerweg 14
7964 KK Ansen
Nederland


Shampoo en conditioner

Shampoo voor je paard is ook zo'n product wat niet mag ontbreken in je poetskist. Naast reinigen verzorgen ze bovendien de vacht van je paard. We hebben shampoos in vloeibare vorm en in sprayvorm.

En heb je een echt vlekkenmonster? Kijk dan eens naar de speciale vlekkensprays die schoonmaken zonder dat naspoelen met water nodig is. Deze sprays zijn ook ideaal voor gebruik in de koude wintermaanden.

NAF Brighter than White. Een veelzijdige witte formule die droog kan worden toegepast of als een pasta met water. Aanbrengen op het gewenste gebied van het paard dat de perfect witte afwerking nodig heeft. Wanneer u het toepast als pasta op de benen, kunnen deze worden gebandageerd, om vervolgens te laten drogen en tot slot afborstelen. Droog kan het als poeder worden toegepast, u kunt het door de vacht, manen en staart borstelen om een optimaal witte afwerking te creëren.

Verpakking: 600gr.

€ 14,95
Direct leverbaar

NAF Teatree and Mint Shampoo. De perfecte shampoo voor de echt vieze paarden en ponies die regelmatig een reinigende douche kunnen gebruiken. Teatree staat bekend om de van nature antibacteriële werking. Het is zacht voor de huid terwijl het toch zeer goed schoonmaakt. En het voordeel is dat dankzij de toevoeging van mint je paard of pony heerlijk fris ruikt. Kortom, deze shampoo kan dagelijks worden gebruikt.

Gebruik: voeg een beetje shampoo toe aan een emmer water en masseer de shampoo goed in. Vervolgens goed uitspoelen met water.

Verpakking: 500ml.

€ 14,95
Direct leverbaar