Filteren op

Winkel informatie

Horse Riders Classics
Dwingelerweg 14
7964 KK Ansen
Nederland


Lederverzorging

Zorg dat je producten van (artificieel) leer lang meegaan en verzorg ze goed. Wij hebben artikelen om leerwerk schoon te maken zoals zadelzeep, schoonmaaksprays en doekjes. Vervolgens is het belangrijk om het leer te verzorgen. Ook hiervoor hebben we verschillende merken ledervet en lederconditioner in ons assortiment.

Wil je je rijlaarzen en chaps schoonmaken en verzorgen? Koop dan artikelen specifiek voor schoeisel. Want wat op je zadel en hoofdstel gaat, hoort niet op je schoenen en laarzen. Ook is zadelzeep niet geschikt voor gebruik op artificieel leer. Gebruik ook hiervoor de speciale onderhoudsproducten die hiervoor gemaakt zijn.

Advies nodig? Neem gerust contact op.

Effax zadelzeep met spons. Effax glycerine zeep zorgt voor een snelle, zachte en grondige reiniging van alle ledersoorten. Hardnekkig vuil zoals stof- en zweetresten worden moeiteloos verwijderd. De werkzame stoffen dringen diep in het leer, maken het soepel en verzorgen het leer. De verpakking is voorzien van een spons.

Inhoud 300 ml.

€ 8,50
Niet op voorraad

Kentucky Horsewear boots cleaner. De Kentucky Horsewear Boots Cleaner (200ml) is een zeer effectieve spray voor het schoonmaken en onderhouden van alle soorten beenbeschermers die gemaakt zijn van TPU of PU. Spuit het product op droge, vuile beenbeschermers en gebruik een droge handdoek om het oppervlak schoon te maken. De Boots Cleaner zorgt ervoor dat uw beenbeschermers er als nieuw uitzien. Klaar voor de volgende wedstrijd!

- Schoonmaken van TPU beenbeschermers
- Spuit en maak schoon met een droge doek
- Zorgt voor een hoge glans
- 200 ml

€ 9,99
Direct leverbaar

Kentucky Horsewear tack cleaner. Deze Kentucky Horsewear tack cleaner (500 ml) is speciaal ontworpen voor het schoonmaken en onderhouden van imitatieleder. Snel en gemakkelijk te gebruiken. Spuit het product op het imitatieleder en gebruik een droge handdoek om het oppervlak schoon te maken. Zo glanst het materiaal opnieuw, klaar voor de volgende wedstrijd!

- Schoonmaken van artificieel leder

- Spuit en maak schoon met een droge doek

- Zorgt voor een hoge glans

- 500 ml