Trust

Trust ophaaltrens koord

€ 16,53

Trust ophaaltrens koord. Stevig koord ten behoeve van gebruik in combinatie met een ophaaltrens. Gemaakt van dubbel nylon koord met lederen verbindingen en RVS onderdelen. Dit koord is zeer stevig en verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Lees meer
Kleur
 • Zwart
 • Bruin
Type
 • Accessoires bit
Direct leverbaar
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

Trust ophaaltrens koord. Stevig koord ten behoeve van gebruik in combinatie met een ophaaltrens. Gemaakt van dubbel nylon koord met lederen verbindingen en RVS onderdelen. Dit koord is zeer stevig en verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Product Details

2720

Bit opmeten

Voor het bestellen van een nieuw bit wordt vaak uitgegaan van de huidige bitmaat. Hoe je deze opmeet leggen we hierna uit.

 • Meet het bit tussen de ringen.
 • Bitten van de merken die wij verkopen hebben exact de maat die je tussen de bitringen meet. Heb je een bit van een ander merk? Meet deze dan ook tussen de ringen en wanneer dit bijvoorbeeld 12,5 is, bestel je het nieuwe bit ook in die maat.
 • Let erop dat bitten met scharen zoals hackamore combi bitten meer ruimte nodig hebben zodat ze geen beschadigingen bij je paard geven.

Uitproberen bitten

In ons assortiment hebben we een uitgebreide selectie aan bitten. Deze kunnen grotendeels voor maximaal 14 dagen getest worden. Dit werkt als volgt:

 1. je bestelt en betaalt het gewenste bit
 2. bij ontvangst bewaar je het originele kaartje goed (let op deze moet mee retour bij een retourzending)
 3. Bevalt het bit? Dan hoef je niets te doen
 4. Wil je het bit ruilen of retourneren? Kijk dan op de retourpagina voor een retourformulier
 5. Wij brengen altijd 12,5 euro in mindering op de creditnota bij de retournering van een bit. Dit zijn de kosten gemaakt voor het passen/testen van het bit

De volgende bitten vallen niet onder de probeer selectie en kunnen niet retour:

 • Inno Sense Soft bitten
 • Lederen bitten
 • Poponcini bitten
 • Beris prime en soft bitten

Voor bitadvies, neem contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van een keuze

Quick Compare

Product
Acavallo gel bitringen - 1 Acavallo gel bitringen Dyon Kinkettingbeschermer Leder - 1 Dyon Kinkettingbeschermer Leder Sealtex Latex bit bandage - 1 Sealtex Latex bit bandage Trust pelhamriempjes kort - 1 Trust pelhamriempjes kort
Availability
direct leverbaar
direct leverbaar
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Prijs
€ 14,83
€ 12,40
€ 11,56
€ 10,74
Beschrijving

Deze bitringen van Acavallo zijn voorzien van gel waardoor ze extra zacht zijn. Deze bitringen zijn zeer geschikt voor paarden met gevoelige/geïrriteerde mondhoeken.

Prijs is voor een set van 2 stuks.

Kleur: bruin en zwart

Dyon Kinkettingbeschermer Leder. Extra zachte lederen kinkettingbeschermer. Eenvoudig te bevestigen rondom de kinketting dankzij de klittenbandsluiting. Verkrijgbaar in een variant met extra neopreen voor nog meer zachtheid of zonder neopreen voor iets scherpere inwerking. Verkrijgbaar in een maat, maar kan naar wens ingekort worden met een schaar.

Bestelinstructie: voor de variant met extra neopreen voering kies de variant 'rubber'. Voor de normale variant van alleen leder kiest u 'leder'.

Kleur: bruin en zwart

Sealtex Latex bit bandage. Latex bandage geschikt om het bit mee te omwikkelen. Gemakkelijk in gebruik en een goedkope oplossing om een RVS bit te veranderen in een zachter bit.

Trust pelhamriempjes kort. Pelhamriempjes van Trust voor gebruik in combinatie met een bit met korte scharen zoals een baby pelham. De riempjes zijn op 2 manieren te gebruiken afhankelijk van de inwerking die je wilt.

Deze riempjes zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart.

Collectie
Dyon Working Collection

Productbeoordelingen

Commentaar (0)