• Aanbieding!
  • -10%
  • Bespaar 10%
NAF Magic Vloeibaar - 1
NAF

NAF Magic Vloeibaar

€ 47,95
€ 43,16 Bespaar 10%

NAF Magic Vloeibaar. Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s.

Lees meer
Maat
  • 1 liter
direct leverbaar
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €99,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

NAF Magic Vloeibaar.

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s. Een tekort aan magnesium kan ontstaan door een onnatuurlijk rantsoen, een arme bodem of spanning door regelmatig reizen. Experimenten tonen aan dat het gebruik van de Magic-formule paarden helpt om vol rust en zelfvertrouwen te doen wat wij van ze vragen.

Magnestium is een essentiële voedingsstof voor het welzijn van een paard en één van de vele eigenschappen is de positieve invloed op nervositeit en spanning. Magnesium heeft ook een positieve invloed op spierspanning. Een paard met een laag magnesiumniveau oogt 'strak' in zijn manier van doen en lijkt angstig, prikkelbaar en vertoont gebrek aan vertrouwen. Een laag magnesiumniveau kan worden veroorzaakt door schrale en eenzijdige voeding of gewoon doordat het metabolisme van het paard of de pony laag is. Magnesiumniveaus kunnen ook lager zijn door regelmatig reizen of wedstrijden.

Maar Magic is meer dan alleen magnesium. Het bevat ook een mengsel van traditionele kruiden, gekozen voor hun ondersteuning van het vertrouwen en concentratie. De unieke mix van magnesium en kruiden in Magic maken het voor het paard mogelijk om alles wat van hem gevraagd wordt kalm en vol vertrouwen uit te voeren.

Magic vloeibaar is samengesteld uit magnesium en heeft dezelfde unieke kruidencombinatie als Magic Powder. Voordeel is het actieve kruitenextract dat gemakkelijk door het paard wordt opgenomen. De kalmerende werking is dan ook snel merkbaar.

Product Details

NAF T68.1000

Specifieke kenmerken

ean13
5032410016819

Productbeoordelingen

Reacties (0)