Filteren op

Winkel informatie

Horse Riders Classics
Dwingelerweg 14
7964 KK Ansen
Nederland


Hoofdstel en zadelhangers

Hang je zadels en hoofdstellen geordend op met onze selectie aan hoofdstelhangers en zadelhangers. Handig voor thuis maar zeker ook als je op concours gaat. Wij hebben ze van meerdere merken en in verschillende prijsklassen op voorraad.

Dus of je nu gaat voor een chique houten hanger met naamplaatje of een oersterke metalen hanger, je vind ze bij Horse Riders Classics

Trust hoofdstelhaak inclusief houder. Mobiele hoofdstelhanger incl. houder om bijv. je hoofdstel, halster etc. aan op te hangen. Dit mobiele rek kan eenvoudig aan de box e.d. bevestigd worden. Dit item is ideaal voor gebruik in de stal of op een meerdaags concours.

  • Zwart metalen houder en hoofdstelhanger
  • Eenvoudig te bevestigen en te verwijderen
  • Ideaal voor meerdaagse concoursen om aan de stal te hangen

Kleur: zwart

€ 29,00
Direct leverbaar

Trust hardhouten luxe concoursbox. Een echte praktische eye-catcher voor meerdaagse concoursen is deze handige concoursbox. De box heeft 3 koperkleurige grepen waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en met een nylon hanger aan de box gehangen kan worden.

Deze groomingbox heeft 3 volledig uitneembare lades die voldoende ruimte bieden voor alle must-haves op stal zoals borstels, hoevenkrabber, verzorgingsproducten etc.

Afmetingen: 59cm breed, 45cm hoog, 32cm diep