NAF M Power - 1
NAF

NAF M Power

€ 59,40

NAF M Power. M Power is een toonaangevend voedingssupplement om de natuurlijke, gezonde ontwikkeling van spieren te ondersteunen. M Power, een unieke, natuurlijke formule, is een populaire keuze onder de wedstrijdruiters die hebben gezien en ervaren wat de voordelen van het product zijn.

Lees meer
Maat
  • 900 gr
  • 2.700 gr
2-5 werkdagen
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

NAF M Power

M Power is een toonaangevend voedingssupplement om de natuurlijke, gezonde ontwikkeling van spieren te ondersteunen. M Power, een unieke, natuurlijke formule, is een populaire keuze onder de wedstrijdruiters die hebben gezien en ervaren wat de voordelen van het product zijn.

M Power is rijk aan aminozuren die, zoals de bouwstenen van eiwitten, van vitaal belang zijn voor een gezonde spierweefselgroei. Het bevat tevens natuurlijke antioxidanten die, samen met bepaalde kruiden, zorgen voor een soepele, gezonde spierfunctie. M Power is ontworpen om op natuurlijke wijze de spierontwikkeling in jonge, groeiende paarden, een paard na werkonderbreking of een paard met afbraak van spierweefsel te ondersteunen.

Kracht en uithoudingsvermogen

Toegediend als onderdeel van de dagelijkse voeding zal M Power de kracht, uithoudingsvermogen en souplesse van wedstrijdpaarden ondersteunen. NAF M Power voer je als onderdeel van een regelmatig trainingsschema dat is gericht op het ondersteunen van gezonde spierkracht, de -functie en het helpen ontwikkelen van de conditie en kracht.

Aanbevolen voor prestatiepaarden, werkende en jonge paarden, en om de spierintegriteit te optimaliseren bij terugkeer naar het werk.

Verpakking: 900 gram en 2.7 kg

Product Details

NAF M188.900

Specifieke kenmerken

ean13
5032410118810

Productbeoordelingen

Reacties (0)