Sporen & Zwepen

BR

BR wielsporen klein Epsom heren

€ 22,27
BR

BR wielsporen klein Epsom dames

€ 22,27
BR

BR rollersporen Impuls RVS

€ 24,75
BR

BR rollersporen Impuls

€ 22,27
Stübben

Stübben SEQ sporen met wieltje

€ 36,78
Stübben

Stübben SEQ Soft Touch sporen

€ 36,78
Stübben

Stübben SEQ Fine Line Hamersporen

€ 36,78
Stübben

Stübben SEQ Fine Line sporen glad wiel

€ 36,78

Metalab pessoa sporen glad wiel

€ 51,24

Sporen & zwepen

Ontdek het assortiment sporen en zwepen van Horse Riders Classics. In ons assortiment vind je alleen producten van hoge kwaliteit. De sporen en zwepen in ons assortiment zijn van merken als Stübben, Dyon, Metalab en Döbert. 

Zwepen

Een zweep wordt met name gebruikt om een paard te corrigeren of bij te sturen wanneer dat nodig is. Er zijn verschillende soorten zwepen die gebruikt worden om een paard te trainen of te corrigeren. Zo wordt een dressuurzweep gebruikt om een paard de discipline dressuur bij te brengen. Daarnaast heb je de longeerzweep, een van de langste zwepen die gebruikt worden bij het paardrijden. De longeerzweep wordt voornamelijk gebruikt om een jong paard te beleren. Als laatste is de rijzweep een veelzijdige zweep die voor meerdere doeleindes wordt gebruikt bij het paardrijden.

In ons assortiment vind je voornamelijk verschillende springzwepen van het merk Döbert. Springzwepen zijn korte zwepen, die doorgaans niet langer zijn dan 75 cm. Je herkent de springzweep aan het korte lederen flapje aan het uiteinde van de zweep. Deze zweep wordt gebruikt om een paard te corrigeren of een extra zetje te geven, bijvoorbeeld bij het springen. 

Sporen

Sporen zijn een hulpmiddel voor bij het paardrijden. Sporen zijn metalen beugels die je met leren riempjes bevestigd aan de hiel van je laars. Met de uitstekende uiteindes aan de metalen beugel kan je beter ‘hulpen’ of sturen. Sporen worden meestal gebruikt wanneer de kuithulp niet voldoende is of tijdens concoursen om kleine hulpen te geven. Er zijn uiteenlopende sporen die je kunt gebruiken bij het paardrijden, echter is een ‘onafhankelijke zit’ wel vereist om sporen te kunnen gebruiken. 

Sporen en zwepen kopen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics kan jij terecht voor sporen en zwepen van de beste kwaliteit. In ons assortiment vind je alleen maar producten van de beste merken voor ruiter en paard. Ontdek onze nieuwe items of vind de laatste koopjes in onze sale.

Bestel je bij ons voor 15.00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor minimaal € 75,-, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.