Paardrijsokken

Equiline

Equiline paardrijsokken Erebus

€ 18,18
Eqode by Equiline

Eqode paardrijsokken Basic

€ 10,74
Samshield

Samshield paardrijsokken Balzane Soft Glitter

€ 21,49
Vestrum

Vestrum paardrijsokken Palermo SS20

€ 14,83
Vestrum

Vestrum paardrijsokken Chieti SS20

€ 14,88 -25% € 11,16
Animo Italia

Animo paardrijsokken Taipei

€ 12,40
Equiline

Equiline paardrijsokken E-volution Team Riders

€ 15,70
Animo Italia

Animo paardrijsokken Tesy

€ 16,45 -20% € 13,16
Equiline

Equiline paardrijsokken Pheasant

€ 15,70
Equiline

Equiline paardrijsokken Bee

€ 13,97
Animo Italia

Animo paardrijsokken Tropical

€ 13,22 -25% € 9,92
Animo Italia

Animo kniekousen Tacos

€ 22,31 -30% € 15,62
Equiline

Equiline sokken Opal

€ 13,97
Animo Italia

Animo kniekousen Tazza

€ 19,83
Animo Italia

Animo kniekousen Toronto

€ 16,53
Equiline

Equiline paardrijsokken Silver Plus Light

€ 15,21

Paardrijsokken

Bij Horse Riders Classics vind je een altijd wel een paar fijne lange kniekousen of paardrijsokken die aan je wensen voldoen. In ons assortiment vind je zowel dunne sokken als dikke paardrijsokken voor de koudere maanden.

In ons assortiment vind je sokken van topmerken als Animo Italia en Equiline. Ga jij voor basic paardrijsokken of extra stijlvolle sokken om jouw outfit helemaal compleet te maken?

Waarom zijn goede paardrijsokken belangrijk?

Ten eerste zijn paardrijsokken natuurlijk bedoeld voor comfort, maar tijdens het paardrijden zorgen de sokken er ook voor dat je rijbroek goed blijft zitten. Daarom draag je de sokken ook meestal over je rijbroek heen. Bovendien zijn paardrijsokken uitzonderlijk lang, waardoor ze goed te combineren zijn met rijlaarzen. Normale sokken zijn meestal te kort voor paardrijlaarzen. Zijn je laarzen langer dan je sokken? Dan kunnen je laarzen gaan schuren en irriteren.

Daarnaast hebben alle paardrijsokken een stevig elastiek aan de bovenkant, zodat deze niet zomaar kunnen afzakken. Je doet er dus goed aan om een aantal goede paardrijsokken te kopen. In ons assortiment vind je alleen maar paardrijsokken van topmerken en van de beste kwaliteit.

Paardrijsokken bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics vind je alles voor ruiter en paard. Goede paardrijsokken mogen daarom niet ontbreken in ons assortiment. Dunne sokken zijn erg fijn voor in het voorjaar of om te dragen in strakke rijlaarzen of chaps, maar bijvoorbeeld om een beter contact te hebben met je paard. Toch zul je in de winter graag wat dikkere paardrijsokken willen dragen. Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Verschillende paardrijsokken in ons assortiment zijn ook wat dikker bij de tenen en de hiel om meer comfort te geven. Ideaal voor als je snel koude voeten krijgt. Bovendien zijn onze paardrijsokken bij de kuit altijd wat dunner, zodat je goed contact met je paard blijft houden. 

De Animo paardrijsokken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 8 verschillende modellen en de meest gangbare kleuren. Veel van de Animo Italia sokken herken je aan de sierlijke studs. Daarnaast vind je ook verschillende Equiline paardrijsokken in ons assortiment. Dit zijn veelal ultralichte sokken, die ideaal zijn in het voorjaar of de zomer.

Koop jij jouw paardrijsokken bij Horse Riders Classics? Dan weet je zeker dat je sokken hebt van topkwaliteit die een aanvulling zijn op jouw outfit! Ga jij voor basic of voor chique? Bestel je bij ons voor 15.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bovendien hoef je bij besteding vanaf € 75,- geen verzendkosten meer te betalen.