NAF VitaFerrin - 1
NAF

NAF VitaFerrin

€ 19,27

NAF VitaFerrin. VitaFerrin is een Ijzerrijke vitaminen en mineralen formule, met yucca en echinacea. NAF 's veterinaire en nutritionele specialisten hebben vitaFerrin ontwikkeld als een passende en effectieve formule om de prestatieniveaus van paarden te optimaliseren.

Lees meer
Maat
  • 1 liter
  • 4 liter
2-5 werkdagen
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

NAF VitaFerrin

VitaFerrin is een Ijzerrijke vitaminen en mineralen formule, met yucca en echinacea. NAF 's veterinaire en nutritionele specialisten hebben vitaFerrin ontwikkeld als een passende en effectieve formule om de prestatieniveaus van paarden te optimaliseren. vitaFerrin is rijk aan ijzer en verrijkt met vitaminen en mineralen om de training en de prestaties te maximaliseren. Yucca en Echinacea maken dit product compleet, ze bieden de toegevoegde ondersteuning aan het immuunsysteem.

Gebruik vitaFerrin om topprestaties te handhaven. Gebruik: Geef niet meer dan de aanbevolen dosering (zie verpakking). Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. Een verpakking van 4 liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dag voldoende voor ca. 133 dagen.

Samenstelling: Maiszetmeel (voorverstijfseld), Natriumacetaat, Kaliumchloride (6600 mg/L), Magnesium chloride (2800mg/L), Dextrine, Calcium- en magnesiumcarbonaat,Methyl sulfonyl methaan (MSM). Verpakking: 1 liter

Product Details

NAF V303.1000

Specifieke kenmerken

ean13
5032410130317

Productbeoordelingen

Reacties (0)