NAF Recover - 1
NAF

NAF Recover

€ 22,48

NAF Recover. NAF Recover is een anti-oxidant formule voor ontspannen spieren. Ideaal na inspannende training en competitie om het natuurlijke herstelproces van het paard te ondersteunen.

Lees meer
2-5 werkdagen
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

NAF Recover

NAF Recover is een anti-oxidant formule voor ontspannen spieren. Ideaal na inspannende training en competitie om het natuurlijke herstelproces van het paard te ondersteunen. We hebben allemaal een beetje hulp nodig om te herstellen na een inspannende training. Het is belangrijk om alle vitale voedingsstoffen aan te vullen die tijdens de training verloren zijn gegaan. NAF heeft RECOVER ontwikkeld, een krachtige, natuurlijke antioxidantformule, bedoeld om het herstel van de spieren van het paard, na harde arbeid, te versnellen. Ideaal na competitie of opeenvolgende periodes van intense of inspannende oefeningen.

Recover helpt bij het natuurlijke herstelproces van het paard en ontspant de spieren. Op deze wijze draagt het bij aan de mobiliteit. Het enthousiasme en het atletische potentieel van het paard blijven gehandhaafd. Voer het 5 dagen achtereen en u zult merken dat uw paard in topconditie blijft en klaar is voor de volgende uitdaging.

Gebruik

Voer gedurende 5 dagen achtereen na intensieve arbeid om het natuurlijke herstelproces te ondersteunen en om er zeker van te zijn dat de beweeglijkheid en het atletische potentieel gehandhaafd blijft.

Dosering:
Paarden en pony's: 100 ml per dag
Voor moeilijke eters kan Recover toegediend worden doormiddel van een schone, orale spuit (niet bijgeleverd). Een fles van 500 ml, bij 100 ml voeding, is genoeg voor 5 dagen.

Samenstelling:
Methyl sulfonyl methaan (MSM), Magnesium chloride, Kurkuma, rozenbottel, gember, ginko, Zoethout, Omicha, Oregano.

Verpakking: 500ml

Product Details

NAF r289.0500

Productbeoordelingen

Reacties (0)