Wedstrijdshirts

Ben je op zoek naar een stijlvol wedstrijdshirt voor je concours? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment wedstrijdshirts voor mannen en vrouwen. Kom je er niet uit of wil je advies? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

RG Italy

RG wedstrijdshirt korte mouw heren navy

€ 85,00
Equiline

Equiline wedstrijdshirt heren lange mouwen Cruelc wit

€ 129,00
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt jongens Abba

€ 109,00 -30% € 76,30
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt heren Alfio

€ 129,00 -30% € 90,30
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt korte mouwen dames Southampton slate

€ 129,00 -40% € 77,40
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt korte mouwen dames Southampton roze

€ 129,00 -40% € 77,40
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt korte mouwen dames Southampton Pastel

€ 129,00 -40% € 77,40
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt korte mouwen dames Southampton wit

€ 129,00 -40% € 77,40
Equiline

Equiline wedstrijdshirt dames Ghitak

€ 109,00
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt dames Betina

€ 129,00 -40% € 77,40
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt heren Alas

€ 129,00 -50% € 64,50
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt Amburgo beige

€ 109,90 -30% € 76,93
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt dames Baton Rouge wit

€ 158,00 -50% € 79,00
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt meisjes Bianca

€ 105,00 -50% € 52,50
Animo Italia

Animo wedstrijdshirt jongens Amilka

€ 104,00 -70% € 31,20

Op zoek naar een wedstrijdshirt of wedstrijdpolo van Equiline, Animo Italia, Vestrum of Samshield? Dan ben je bij Horse Riders Classics aan het juiste adres. We hebben een grote selectie aan polo's voor zowel dames, heren als kinderen. We vertellen je graag wat meer over onze wedstrijdshirts.

Wedstrijdshirts voor concours

In de ruitersport zijn er nogal wat regels en voorschriften waar je rekening mee moet houden. Als het om een wedstrijdshirt gaat, zijn de regels niet al te streng. Je kunt over het algemeen kiezen uit een shirt (met of zonder lange mouwen), een dressuurblouse of overhemd. Belangrijk is wel, dat een wedstrijdshirt voor dames en meisjes een hoge boord of col heeft. Een wedstrijdshirt voor heren moet voorzien zijn van een witte kraag. Uiteindelijk is de presentatie ook een belangrijk onderdeel bij een concours waardoor je er goed aan doet om aandacht te besteden aan jouw wedstrijd outfit.

Internationaal wedstrijdshirt

Ook de kleur is erg belangrijk. Rijd je ook internationaal? Houd er dan rekening mee dat je op veel concoursen alleen in het wit mag rijden als je mag starten in zomertenue. Maar ook in de witte polo's hebben we een uitgebreide selectie. En uiteraard is er ook voor de liefhebbers van bling een ruime keus in het assortiment.

Wit: een veilige keus

In veel gevallen doe je er goed aan om een wit wedstrijdshirt te kopen. Zo weet je zeker dat je aan vrijwel alle wedstrijden mag deelnemen tijdens een concours. Bovendien staat een wit wedstrijdshirt bij vrijwel alle kleding. In veel gevallen moet je wedstrijdjas een ‘colbertmodel’ hebben. Zorg er dus altijd voor dat jouw wedstrijdshirt in combinatie met een rijbroek en wedstrijdjas goed bij elkaar passen en zorgen voor een stijlvolle indruk bij de jury.

Onze merken

Bij Horse Riders Classics kun je terecht voor wedstrijdshirts van exclusieve merken. Zo hebben we verschillende modellen van de Animo Italia wedstrijdshirts. Naast verschillende basic wedstrijdshirts heeft Animo Italia ook shirts met mooie details, zoals mooie patronen en Swarovski design. Een ander groot merk in ons assortiment is Vestrum. De Vestrum wedstrijdshirts zijn zowel met lange en korte mouwen verkrijgbaar. Vele Vestrum wedstrijdshirts hebben aan de voorkant een wit gedeelte, zodat je in combinatie met een wedstrijdjas altijd een wit gedeelte ziet en niet de kleur van het shirt zelf. Naast deze merken vind je ook verschillende modellen van de Equiline of Samshield.

Wedstrijdshirts kopen bij Horse Riders Classics

Naast wedstrijdshirts, kun je bij Horse Riders Classics terecht voor je complete wedstrijd tenue. Combineer jouw wedstrijdshirt met een bijpassende rijbroek en wedstrijdjas uit ons assortiment of stel je eigen maatwerk wedstrijdjas samen. Bestel je bij ons voor 15.00? Dan kan jij je bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Heb je vragen? Of wil je advies over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het uitzoeken en samenstellen van jouw wedstrijdkleding.