Rijbroeken

Ben je op zoek naar een stijlvolle paardrijbroek van een exclusief merk? Bekijk hieronder de nieuwste modellen van merken als Equiline, Animo, Vestrum en PS of Sweden. We helpen je graag de perfecte rijbroek te vinden!

Samshield

Samshield Rijbroek Knie Grip Dames Chloe Embroidery wit

€ 164,46
Samshield

Samshield Rijbroek Knie Grip Dames Chloe Embroidery zwart

€ 164,46
Samshield

Samshield Rijbroek Full Grip Dames Chloe Embroidery camo

€ 172,73
Samshield

Samshield Rijbroek Full Grip Dames Ambre wit

€ 180,99
Samshield

Samshield Rijbroek Full Grip Dames Ambre zwart

€ 180,99
Samshield

Samshield Rijbroek Full Grip Dames Alpha donkerblauw

€ 172,73
Samshield

Samshield Rijbroek knie grip heren Marceau Matt

€ 172,73
Equiline

Equiline rijbroek knie-grip dames Caltek Violet

€ 156,20 -25% € 117,15
Equiline

Equiline rijbroek knie-grip dames Caltek Cool Grey

€ 156,20 -25% € 117,15
Equiline

Equiline rijbroek full-grip dames Caltef Violet

€ 164,46 -25% € 123,35
Equiline

Equiline rijbroek full-grip dames Coleenf Navy

€ 164,46 -25% € 123,35
Equiline

Equiline rijbroek full-grip dames Coleenf Zwart

€ 164,46 -25% € 123,35
Equiline

Equiline rijbroek full-grip dames Caltef Cool Grey

€ 164,46 -25% € 123,35
Equiline

Equiline rijbroek knie-grip dames Caltek Zwart

€ 156,20 -25% € 117,15

Paardrijbroeken

Bij Horse Riders Classics vind je een groot assortiment aan rijbroeken. Wij verkopen ze van de beste merken zoals Equiline, AnimoVestrum en Samshield. Paardrijbroeken in veel prachtige kleuren en een grote matenrange zowel voor dames, heren en kinderen. Rijbroeken met knie-grip, half-grip of full-grip kun je in ons assortiment vinden. Dus zowel als spring- als dressuurruiter kan je bij ons terecht voor een geschikte rijbroek. En of je nu wel of niet van bling houdt, we hebben altijd wel iets in je stijl.

Hoe kies je een paardrijbroek?

Bij het uitzoeken van een nieuwe paardrijbroek kijk je natuurlijk onder andere naar de stijl van de broek. Deze moet natuurlijk wel bij jou passen. Naast dat de rijbroek er goed uit moet zien en comfortabel moet zitten is de functionaliteit erg belangrijk.

Kniegrip

Rijbroeken met knie-grip worden vooral gebruikt door springruiters zodat je wel grip hebt, maar ook makkelijk uit het zadel komt.

Full-grip

Dressuurruiters kiezen vaak voor full-grip voor extra zekerheid in het zadel.

Zomerrijbroek en winterrijbroek

Ook zul je de rijbroek moeten afstemmen op het weer. In ons assortiment vind je paardrijbroeken van verschillende diktes zodat je ook in de winter comfortabel en warm op je paard kunt rijden!

Verschillende maten rijbroeken

In ons assortiment hebben wij een brede reeks paardrijbroeken in vele maten opgenomen. Zo hebben wij ook paardrijbroeken voor kinderen en paardrijbroeken voor heren in onze collecties van de beste merken als Equiline.

Het wassen van je rijbroek

Wanneer je een nieuwe rijbroek koopt wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Hiervoor is het belangrijk dat je altijd de wasvoorschriften voor de specifieke broek volgt. Voor broeken met siliconen knie- en zitvlakken is het bijvoorbeeld vaak aan te raden om deze binnenstebuiten te wassen en niet in de droger te doen. Zo voorkom je slijtage en uitdroging van deze vlakken.

Paardrijbroek kopen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics hebben we altijd een groot aanbod van rijbroeken van grote merken. Wij gaan voor kwaliteit en stijl zoals alleen de exclusieve merken die kunnen bieden. Heb je vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.