Zadeldekjes

Ontdek de mooiste zadeldekjes bij Horse Riders Classics van merken als Anna Scarpati, Kentucky Horsewear, PS of Sweden en meer. In ons assortiment vind je meer dan 70 verschillende zadeldekjes van de beste kwaliteit.

Dyon

Dyon Corduroy Zadeldekje Springen zwart

€ 95,00
Dyon

Dyon Corduroy Zadeldekje Springen navy

€ 95,00
Dyon

Dyon Corduroy Dressage zadeldekje zwart

€ 99,95
Dyon

Dyon Corduroy Dressage zadeldekje navy

€ 99,95
Equiline

Equiline zadeldekje Octagon Basic

€ 89,00
Equiline

Equiline zadeldekje Octagon Bling

€ 119,00
Equiline

Equiline zadeldekje Octagon Dutch

€ 89,00
Animo Italia

Animo Zadeldekje Springen Waline Grey

€ 99,00 -25% € 74,25
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati zadeldekje rood wit blauw

€ 98,30
Equiline

Equiline zadeldekje Outline

€ 104,95
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati Set fleecedeken springdekje vliegenmuts

€ 379,00
PS of Sweden

PS of Sweden zadeldekje dressuur Classic Lotus Pink

€ 89,00 -50% € 44,50

Zadeldekjes gebruiken

Een zadeldekje gebruik je tijdens het rijden tussen de rug van het paard en het zadel. Een zadeldekje heeft in principe twee functies. Enerzijds wordt het leer van je zadel beschermd en anderzijds wordt de druk en eventueel schuren van het zadel voorkomen, waardoor je paard meer comfort heeft tijdens het rijden. Je kunt zadeldekjes in allerlei soorten en maten tegen komen. Ook in ons assortiment vind je een brede collectie zadeldekjes van verschillende merken in uiteenlopende kleuren. 

Naast een zadeldekje, kan je ook gebruik maken van een zadelonderlegger of ‘bontje’ om je paard nog meer comfort te bieden en klachten aan spieren of gewrichten te voorkomen.

Zadeldekjes voor dressuur

Je hebt verschillende soorten zadeldekjes. Naast gewone zadeldekjes, heb je ook speciale western zadeldekjes en dressuur zadeldekjes. Het type wat je nodig hebt, hangt af van het zadel dat je hebt. In ons assortiment vind je hele mooi dressuurzadeldekjes van PS of Sweden. Omdat je natuurlijk een goede indruk wilt maken, combineer je het zadeldekje vaak met je beenbeschermers en stem jij je ruiterkleding ook af op je paard.

Onze merken

in ons assortiment vind je verschillende hippische merken van de beste kwaliteit. Ben je op zoek naar een betaalbaar zadeldekje? Kijk dan eens in ons assortiment van Kentucky Horsewear. Dit merk heeft mooie, betaalbare zadeldekjes, maar ook zeer stijlvolle zadeldekjes. Wil je een echt mooi zadeldekje voor bijvoorbeeld een concours? Kijk dan bij de merken Anna Scarpati, PS of Sweden of Animo Italia voor exclusieve zadeldekjes. 

Ben je op zoek naar een zadeldekje in een specifieke kleur? Dan kan je bij ons gemakkelijk het assortiment filteren op de kleur die jij wilt. 

Bestellen bij Horse Riders Classics

In ons assortiment vind je alleen de beste merken voor ruiter en paard. Bestel jij je producten bij ons voor 15.00 uur? Dan zorgen wij dat deze dezelfde dag nog verzonden worden, zodat jij je artikelen snel in huis hebt. Heb je vragen over ons assortiment of de mogelijkheden voor maatwerk? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.