Halsters

BR

BR neusnetje pollennetje

€ 7,50 -20% € 6,00
BR

BR Vliegenmasker

€ 29,95 -25% € 22,46
BR

BR Vliegenmasker Classic

€ 19,95 -25% € 14,96
Premiere

Premiere Vastzet- en trailerketting

€ 12,95
Premiere

Premiere halster Artificial Fur

€ 32,95
BR

BR poetshalster

€ 37,95 -25% € 28,46
Premiere

Premiere lederen halster

€ 44,95

Grote selectie paardenhalsters bij Horse Riders Classics

Een paardenhalster wordt doorgaans gebruikt om een paard met de hand te kunnen leiden door de wei of op de manege. Waar je een hoofdstel gebruikt voor het rijden, is een halster bedoeld om te gebruiken als je niet op je paard zit. Onderaan het halster zit een ring waar je eenvoudig een halstertouw aan vast kunt maken. Met een halstertouw kun je gemakkelijk je paard vastzetten als je hem gaat poetsen of opzadelen.

In ons assortiment hebben wij een hoop verschillende halsters van de beste ruitersportmerken opgenomen. Elk met een ander uiterlijk en stijl.

Verschillende soorten halsters

Het ene halster is het andere niet. Bij het kiezen van een nieuw paardenhalster zul je dus goed moeten bedenken wat jouw voorkeur heeft. Zo zijn er verschillende materialen waarvan een halster gemaakt kan worden, zoals nylon. Naast nylon halsters hebben wij ook leren paardenhalsters en halsters gemaakt van (imitatie)bont.

Leer of bont geeft een prachtige uitstraling aan je paard, maar vereist meer onderhoud en is in de meeste gevallen ook duurder in aanschaf. Een nylon halster is een praktisch alternatief in de weide. Een lederen halster of halster met bont wordt meer gebruikt tijdens het transport van je paard en voor gebruik op concours. Deze halsters kun je vaak verfraaien met een naamplaatje waar je de naam van je paard in kunt laten graveren voor een extra chique uitstraling.

Naast de traditionele halsters hebben we ook trainingshalsters in ons assortiment. Een trainingshalster is speciaal ontwikkeld met een kleiner contactoppervlak, waardoor het meer druk uitoefent op bepaalde punten van het paard. Hierdoor zal je paard sneller signalen oppakken.

Paardenhalster online bestellen

Heb je het halster kunnen vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen? Dan kun je deze heel gemakkelijk bestellen. Alle bestellingen die voor 15.00 uur worden, worden dezelfde dag nog verzonden.

Wil je de producten toch liever in het echt bekijken voor je ze koopt, dan ben je van harte welkom in onze fysieke winkel.

Naast ons standaard assortiment, is het ook mogelijk om maatwerk bij ons te bestellen. Heb je vragen over ons assortiment of over het maatwerk? Neem dan contact op met onze klantenservice.