Bitten

Trust

TRUST equestrian Inno Sense Baby Pelham Tongboog Medium 15mm

€ 159,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Flexi Soft Watertrens 15mm

€ 84,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Watertrens met Tongboog Medium 15mm

€ 94,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Bustrens met Tongboog Medium 15mm

€ 114,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Flexi Soft Bustrens 15mm

€ 104,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Lang Bruin

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Lang Zwart

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Kort Zwart

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Kort Bruin

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Beval met Tongboog Medium

€ 129,99
Trust

TRUST equestrian Hackamore TP

€ 148,99

Paardenbitten bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics vind je een ruim assortiment aan bitten voor je paard en pony. Wij hebben een zorgvuldig assortiment voor je samengesteld. Uiteraard kun je bij ons de standaard bitten vinden zoals een grote collectie aan bustrensen en watertrensen, maar ook de bitten voor de echte professional hebben wij in het assortiment.

Exclusieve merken

Bij Horse Riders Classics vind je merken waar wij trots op zijn en waarvan wij de werking en de kwaliteit onderstrepen. Een groot assortiment hebben wij op voorraad van Trust. Trust ontwikkelt bitten van sweet iron, inno sense kunststof en leer. Al deze bitten hebben een unieke inwerking en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kaakstukken en mondstukken.

Een ander bijzonder merk is Poponcini. Deze lichtblauwe superzachte kunststof bitten zijn ideaal voor paarden met een zeer gevoelige mond. Maar ook Stübben bitten vind je in ons assortiment.

Bitten proberen

Filter gemakkelijk op type bit of type, materiaal en mondstuk en vind zo het bit wat je zoekt. En weet je niet zeker of het echt wat is? Kijk dan welke bitten onder ons try and buy programma vallen. Je kan het bit dan twee weken proberen. Bevalt het toch niet? Dan stuur je hem aan ons retour voor een andere of ontvang je het aankoopbedrag retour*.

Advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust telefonisch, via de mail of via de app contact met ons op. Want soms is niet een ander bit de oplossing, maar een andere neusriem bijvoorbeeld wel.