Paard

Equiline

Equiline Hoofdstel Gecombineerde neusriem Clincher Frontriem

€ 199,00
Equiline

Equiline Singel Nylon met wol

€ 79,00
Veredus

Veredus TRC Vento Voorbeen beschermers

€ 88,00
Acavallo

Acavallo soft gel seat saver Dri-Lex

€ 89,95
Dyon

Dyon Collection Dressage Mat Medium Neusriem

€ 98,00
Dyon

Dyon Corduroy Zadeldekje Springen zwart

€ 95,00
Dyon

Dyon Corduroy Zadeldekje Springen navy

€ 95,00
Dyon

Dyon Corduroy Dressage zadeldekje zwart

€ 99,95
Dyon

Dyon Corduroy Dressage zadeldekje navy

€ 99,95
Equiline

Equiline Hunter Martingaal

€ 49,95
Equiline

Equiline zadeldekje Octagon Basic

€ 89,00
Equiline

Equiline zadeldekje Octagon Bling

€ 119,00
Equiline

Equiline zadeldekje Octagon Dutch

€ 89,00

Onze merken

In ons assortiment vind je niet zomaar paardenartikelen. Al onze artikelen zijn van mooie, exclusieve merken, zoals Dyon, Kentucky Horsewear, Equiline, Samshield, Vestrum en nog veel meer! Onze ruitersport artikelen zijn allemaal van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Zowel amateur ruiters als de professionele ruiters kunnen bij ons terecht voor al hun ruitersportartikelen.

In de stal of in de wei

Een paard heeft voldoende ruimte nodig en moet veel kunnen bewegen. Over het algemeen kan een paard goed tegen de kou, maar je paard moet wel beschutting kunnen vinden bij regen of hitte. Om je paard van de stal naar de wei te brengen is een halster met halstertouw natuurlijk essentieel en in de wei heeft je paard ook vaak een regendeken, winterdeken of zomerdeken nodig. Voor het paardrijden heb je vervolgens een zadel nodig met een bijpassend zadeldekje en natuurlijk mogen beugels en een goed hoofdstel met teugels niet ontbreken.

Ook op het gebied van paardenverzorging heb je het een en ander nodig. Naast hoogwaardige borstels, vind je bij ons ook verschillende verzorgingsproducten voor je paard, waaronder anti-klitspray en paardenshampoo.

Ruitersport artikelen

Maar ons assortiment biedt nog veel meer, want jouw paard heeft ook peesbeschermers, bandages en springschoenen nodig. Als wedstrijdruiter  ben je zelf natuurlijk goed gekleed voor de wedstrijd, daarom kan jouw paard niet achterblijven. Naast een dressuurzadel of springzadel, heb je ook een bijpassend hoofdstel en een geschikt zadeldek of zadelonderlegger nodig. Het is vaak mogelijk om ruitersportartikelen te combineren, zo kan je bij je zadeldek ook een bijpassend vliegenmutsje krijgen. 

Paarden artikelen op maat

Bij Horse Riders Classics is het ook mogelijk om jouw ruitersportproducten en accessoires helemaal naar wens samen te stellen. Je kan gemakkelijk en snel online jouw eigen paardendeken, zadeldekje en vliegenmutsen ontwerpen. Naast artikelen voor je paard, is het ook mogelijk om je eigen paardrijkleding samen te stellen. Ontwerp je rijlaarzen op maat of verkrijg jouw eigen unieke wedstrijdjasje.

Ruitersportartikelen bestellen bij Horse Riders Classics

Ga jij je ruitersportproducten kopen bij ons? Bij ons hoef je bij besteding vanaf € 99,- geen verzendkosten meer te betalen. Bovendien kunnen wij bijna al onze producten de volgende dag al leveren, als je voor 15.00 uur besteld. Heb jij je producten binnen? Dan heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren als deze niet naar wens is.