Ruitersportartikelen van Excellence

Excellence is hét topmerk onder de hoefverzorgingsproducten en ontwikkelt doorlopend nieuwe producten die 100% natuurlijk zijn. De producten zijn daarnaast prachtig verpakt.

Excellence hoefvet. 100% natuurlijk hoefvet van Excellence. Deze hoefvet is van super kwaliteit en maakt hoeven glanzend en gezond. Bevat essentiële oliën en geen dierlijke toevoegingen. Excellence stelt een gamma voor producten die 100% natuurlijk zijn. Hun natuurlijke werking helpen het vochtverlies in de hoef te vermijden. De oorsprong van de gebruikte oliën zijn uitsluitend van plantaardige afkomst. Andere vetten zoals vaseline (petroleum) en dierlijke vetten worden uitgesloten. Alle producten hebben een aangename en langdurige geur. 

Gebruiksveiligheid wordt gegarandeerd. Het effect van essentiële oliën wordt nu algemeen erkend. Ze hebben verschillende eigenschappen en hun indringende kracht is van uiterst belang. Excellence gebruikt essentiële oliën van Tea-tree, Palmarosa en Edele Laurier voor hun antibacteriële en schimmeldodende acties.

Verpakking: 1 liter

€ 18,60
Direct leverbaar

Excellence hoof expert. Ter behandeling of voorkoming van rotstraal is er Hoof Expert van Excellence. Werkt zeer effectief en is evenals de overige Excellence producten 100% natuurlijk. Kan gebruikt worden bij de behandeling van rotte stralen of 1-2 per week ter voorkoming ervan. Excellence is hét topmerk onder de hoefverzorgingsproducten en ontwikkelt doorlopend nieuwe producten die 100% natuurlijk zijn. De producten zijn daarnaast prachtig verpakt.

Verpakking: spray 150ml

€ 21,10
Uitverkocht. Kies een andere maat/kleur of product

Excellence hoefolie special bedding. Speciaal voor paarden die op houtvezel e.d. gestald staan is er de 100% natuurlijke special bedding hoefolie van Excellence. Omdat de hoeven op dergelijk stalstrooisel extra gevoelig zijn voor uitdroging bevat deze hoefolie extra voedende ingrediënten. Deze hoefolie is van super kwaliteit en maakt hoeven glanzend en gezond. Bevat essentiële oliën en geen dierlijke toevoegingen. Een echte aanrader!

Het effect van essentiële oliën wordt nu algemeen erkend. Ze hebben verschillende eigenschappen en hun indringende kracht is van uiterst belang. Excellence gebruikt essentiële oliën van Tea-tree, Palmarosa en Edele Laurier voor hun antibacteriële en schimmeldodende acties. 

€ 18,80
Op voorraad

Excellence hoefolie. 100% natuurlijk hoefolie van Excellence. Deze hoefolie is van super kwaliteit en maakt hoeven glanzend en gezond. Bevat essentiële oliën en geen dierlijke toevoegingen. Het effect van essentiële oliën wordt nu algemeen erkend. Ze hebben verschillende eigenschappen en hun indringende kracht is van uiterst belang. 

Excellence gebruikt essentiële oliën van Tea-tree, Palmarosa en Edele Laurier voor hun antibacteriële en schimmeldodende acties. De gebruikte essentiële oliën zijn allemaal chemotypen. De exacte biochemische structuur van de producten wordt in gespecialiseerde laboratoria geanalyseerd. Dit concept garandeert zekerheid en kwaliteit.

€ 16,00
Direct leverbaar