Filter producten (1 product)

Merk

Reset this group

Maat

Alleen aanbiedingen

Ruitersportartikelen van Bombers

Bombers ontwikkelt al meer dan 30 jaar kwaliteitsproducten voor de paardensport. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor ruiters die tegen een bepaald probleem aanlopen als het om het paardenbit gaat. Ze combineren die innovatie met handwerk, aandacht voor details en een testteam van de beste ruiters ter wereld. Dit resulteert in topkwaliteit producten. En de resultaten hiervan worden iedere dag weer zichtbaar dankzij de topresultaten die ruiters met Bombers producten behalen.

Bombers baby pelham tongboog. Een anatomisch gevormde pelham met korte scharen (55 mm) van het merk Bombers. Deze baby pelham geeft iets minder druk achter de oren, op de kaken en de kin dan een reguliere pelham.

Sweet iron heeft als eigenschap dat het gemakkelijk roest en daardoor een zoete smaak krijgt. Een paard zal hierdoor het bit gemakkelijker aannemen en meer speeksel aanmaken. Deze stang is anatomisch gevormd en zorgt voor meer tongvrijheid. Het bit is ideaal voor paarden met een sensitieve tong en daardoor hun tong naar buiten steken of met het hoofd schudden, maar ook zeer geschikt voor jonge paarden om te gebruiken als scholingsbit. Het bit is ook zachter op de lagen dankzij de speciale vorm. Kortom, een bit die voor veel paarden geschikt is.

Leverbare maten: 12,5 cm, 13,5 cm Dikte: 14 mm Deze Bombers pelham wordt geleverd inclusief kinketting.

€ 81,13
€ 115,90 -30%
direct leverbaar