Lijst van producten op merk Acavallo

Acavallo Arena Alupro Veiligheidsbeugel. Stijgbeugel met mechanisme aan de zijkant die opengaat bij een val. Hierdoor blijft je voet niet in de stijgbeugel hangen. Deze aluminium stijgbeugels kenmerken zich door:

- Uniek openingssysteem bij val

- Gemakkelijk en betrouwbaar sluitsysteem na een val

- Dankzij de flexibele materialen heeft deze stijgbeugel een verende werking en zorgt deze voor meer comfort en minder druk op de gewrichten

Naast optimale veiligheid bieden deze stijgbeugels ook nog eens optimaal comfort.

Kleur: zwart

€ 149,00
Direct leverbaar

Acavallo gelpad anatomisch gevormd. Deze Acavallo anatomisch gevormde soft gelpad zorgt voor een geweldige ligging op de rug van het paard. De anti-slip eigenschappen van dit gelpad worden gecombineerd met een schokabsorberende werking. Dit gelpad kan direct op de rug worden gelegd, of tussen het zadeldekje en het zadel in. De gel is niet-toxisch en hypoallergeen, waardoor zelfs de meest gevoelige paarden met deze gelpad gereden kunnen worden. De active soft gelpad is er in een maat die indien nodig met een schaar tot de goede maat geknipt kan worden.

Het gelpad is machinewasbaar op 30 graden.

€ 68,00
Uitverkocht. Kies een andere maat/kleur of product

Acavallo grip system memory foam pad. Close Contact Memory Foam ½ pad met het nieuwe Acavallo® Grip System. Het Acavallo® Grip System is gemaakt van een optimaal 'grip' materiaal om zo perfect onder het zadel te blijven liggen. De pad is ademend en wasbaar op lage temperatuur. Memory foam absorbeert schokken, elimineert drukpunten en verdeelt de druk evenredig.

Kleur: navy blauw

Maat: full size

€ 138,99
Uitverkocht. Kies een andere maat/kleur of product