Filter producten (1119 products)

Merk

Kleding voor

Maat

Alleen aanbiedingen

Merken

Animo Italia
Animo Italia

De paardrijkleding van Animo Italia kenmerkt zich door de uitstekende pasvorm, hoogwaardige materialen en opvallende details. Met Animo kom je nooit saai voor de dag.

Anna Scarpati / ASUP
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati is een Italiaans bedrijf ontstaan uit een passie voor paarden. Ze blijven 100% trouw aan het 'made in Italy' concept en bieden van daaruit een volledige lijn aan artikelen voor zowel paard, de stal als ruiter.

Beris
Beris

Beris biedt een compleet assortiment aan innovatieve bitten. Vanaf de ontwikkelingsfase worden de Beris bitten door zowel vrijetijdsruiters als professionele ruiters getest en geëvalueerd.

Dada Sport
Dada Sport

Dada Sport is hét merk als je op zoek bent naar elegante ruitersportkleding met chique details. Details is ook echt een kenmerk van Dada. Zoals de gevlochten randjes op de rijbroeken en de terugkerende kleuren navy blauw, goud en lichtblauwe voering.

Dyon
Dyon

Welkom in de wereld van Dy’on, gebouwd op basis van passie en de vraag naar perfectie.
Het merk Dy’on staat garant voor tevreden klanten. Het ontwerpen en vervaardigen van producten voor de paardensport die bijdragen aan de verbondenheid met je paard staan centraal binnen het gedachtegoed van Dy’on. Bij Dy’on wordt constant gewerkt aan verbetering en innovatie van de producten zodat het paard tot steeds betere prestaties in staat is.

Equick
Equick

Equick staat als merk middenin de paardensportwereld. Het Italiaanse bedrijf produceerde jarenlang voor andere merken maar brengt sinds een aantal jaren ook haar eigen lijn van peesbeschermers, kogelbeschermers, singels en overige beenbescherming op de markt. Kenmerkend is de blauwe schokabsorberende gel die in elk product terug komt.

Equiline
Equiline

Equiline staat voor topkwaliteit en Italiaans design. Of het nu om de standaardcollectie of de seizoenscollecties gaat, altijd gaan design, comfort en functionaliteit hand in hand. Kwaliteit en elegantie zijn de sterke punten van alle producten van Equiline. 

Flex-on
Flex-on

Flex-on is een innovatief merk met een groot assortiment aan stijgbeugels. De range is uniek omdat Flex-on zowel composiet, aluminium als veiligheidsbeugels in het assortiment heeft.

Kentucky Dogwear
Kentucky Dogwear

Gun je hond de beste aankleding dankzij de producten van Kentucky Dogwear. Dit Belgische merk met exclusieve hondenartikelen levert hoogwaardige hondenjassen en hondendekjes, halsbanden, hondenriemen, hondenmanden, hondenbedden en meer!

Het assortiment breidt steeds verder uit maar telkens blijft de hoge kwaliteit een rode draad.

Kentucky Dogwear is daarnaast ook 100% diervriendelijk. Voor de producten die ze produceren worden geen dierlijke materialen en grondstoffen gebruikt, maar gebruiken ze leder, schapenvacht en konijnenvacht van synthetische materialen. 100% namaak en daardoor diervriendelijk en eenvoudig in onderhoud, maar wel van topkwaliteit.

Kentucky Horsewear
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear is hét merk van de innovatieve en diervriendelijke producten. Dit uit België afkomstige merk weet telkens weer vernieuwende producten uit te brengen. Ze werken veel met artificieel schapenvacht, artificieel leder en houden constant de eindgebruiker in het oog. De producten zijn een genot voor het oog, van hoge kwaliteit en uitstekend te onderhouden.

Inmiddels bestaat het productaanbod uit beenbeschermers, halsters, singels, zadelonderleggers, dekens en tal van andere producten. Fan van Kentucky Horsewear? Bekijk dan regelmatig het actuele aanbod want ongetwijfeld wordt je weer verrast door een nieuw innovatief product.

LJ Leathers
LJ Leathers

LJ Leathers werd opgericht met als doel hoofdstellen en andere lederen accessoires voor de paardensport op de markt te brengen met de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding en bruikbaar voor iedereen ongeacht het niveau van de ruiter. Het assortiment bevat ondertussen een groot aantal verschillende modellen hoofdstellen, hulpteugels, singels, zadels en toebehoren.

NAF
NAF

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van Equine Supplementen, is NAF het meest vooraanstaande en bekende merk voor voedingssupplementen voor paarden in Engeland, zijn wij niet alleen bekend vanwege onze producten maar ook vanwege onze passie voor het paard, waar ook ter wereld. Maar het stopt niet bij de Britse teamruiters, topsporters over de hele wereld vertrouwen op NAF in alle disciplines. Wij zijn er daarom trots op dat NAF het merk van hun keuze is.


Ontyte
Ontyte

Ride On tyte met Ontyte stijgbeugels. Deze stijgbeugels kenmerken zich door het magnetische voetbed. Samen met de losse zolen voorzien van metalen strips zorgen ze voor de ultieme zekerheid in het zadel.

Stübben
Stübben

Stübben Steeltec voor hoogwaardige bitten en sporen.

Vestrum
Vestrum

Vestrum als luxe hippisch modemerk is geboren uit een combinatie van passie voor de paardensport samen met een 30-jarige design carrière in de fashion industry.

Een geraffineerde stijl en elegantie zijn onderdeel van iemands natuurlijke expressie maar de relatie met paarden vraagt ook om technische ontwikkeling, functionaliteit en comfort. Deze kernwaarden komen allemaal samen in het merk Vestrum. Hét merk voor luxe en elegantie, maar wel draagbare kleding en accessoires van de allerhoogste kwaliteit.