OnTyte Magnetische Stijgbeugels Composite 13 cm - 1
OnTyte

OnTyte Magnetische Stijgbeugels Composite 13 cm

€ 259,95

Ontdek de revolutionaire stijgbeugels van OnTyte. Dankzij een magneet in de stijgbeugel en een magnetisch deel in de zool van je schoen of rijlaars raak je de stijgbeugel niet zo snel kwijt. Dat geeft extra vertrouwen! Ervaar hetzelfde comfort als topruiters zoals Laura Kraut, Nick Lauren Hough, Kent Ferrington en Jur Vrieling. Verkoop per paar.

Lees meer
Direct leverbaar
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €99,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

OnTyte magnetische stijgbeugels

De innovatieve magnetische stijgbeugels van OnTyte zijn gerust een revolutie te noemen. Ervaar het gemak en comfort van stijgbeugels die dankzij een slim en eenvoudig magnetisch mechanisme als het ware aan je schoenen blijven hangen. Vele ruiters gingen je voor, onder wie veel topruiters. Dankzij deze stijgbeugels zit je met meer vertrouwen in het zadel!

Materiaal

De stijgbeugels zijn van een polymeer kunststof en zwart van kleur. Onder uw huidige schoenen of laarzen kun je losse OnTyte zolen laten zetten die je huidige zolen vervangen. Deze zolen zijn voorzien van een magnetisch gedeelte die naar wens kan worden ingesteld.

Vragen over OnTyte

  • Blijven metalen voorwerpen aan mijn schoenen/rijlaarzen hangen? Nee, de magneten zitten alleen in de stijgbeugels.
  • Zijn de beugels veilig in gebruik? Ja, de beugels zorgen ervoor dat je je beugels niet zo snel 'kwijtraakt'. Echter, als je dreigt te vallen, dan komen je schoenen zeker los van de beugel zonder extra kracht te moeten gebruiken. Het bredere voetbed zorgt tevens voor extra comfort tijdens het rijden.
  • Kan ik mijn huidige schoeisel gebruiken in combinatie met de OnTyte stijgbeugels? Ja, dit kan dankzij de losse zolen die je kunt gebruiken voor de verzoling van je huidige schoeisel.
  • Mag ik met OnTyte op concours rijden? Ja, de FEI heeft dit systeem goedgekeurd. Ook veel para-dressuurruiters gebruiken dit systeem tegenwoordig.

Voor professional en amateur

Ontyte is echt een fantastisch systeem, zowel voor de professional als de amateur ruiter. Ruiters als Laura Kraut, Scott Brash en vele anderen stapten al over naar deze beugels. Heb je nog vragen over dit mooie systeem? Neem gerust contact met ons op.

Product Details

301-30

Productbeoordelingen

Reacties (0)