• Aanbieding!
  • -20%
  • Bespaar 20%
Equilook kneveltrens enkelgebroken rubber - 1

Equilook kneveltrens enkelgebroken rubber

€ 16,49
€ 13,19 Bespaar 20%

Equilook kneveltrens enkelgebroken rubber. Een rubberen mondstuk is wat warmer en zorgt voor een makkelijke acceptatie. Het is een mild bit maar wel wat dikker dan een normaal bit dankzij de rubber omkleding. Dit maakt het minder geschikt voor paarden met een dikke tong of dikke lippen. Ook is een rubber bit niet aan te raden bij paarden die onvoldoende of niet schuimen omdat rubber dan kan 'branden'.

Een kneveltrens ligt stil in de mond en bevordert contact tussen de hand en paardenmond. Ook maakt het sturen gemakkelijker. In combinatie met fulmer loops/keepers (leren verbindingsstukjes) blijft het bit beter op zijn plek maar zorgt ook voor extra poll pressure (druk achter de oren).

Een enkelgebroken mondstuk geeft druk op de zijkanten van de tong, op de lippen en de lagen. Het zorgt tegens voor een hogere houding van het hoofd.

Lees meer
Maat
  • 13.5
Materiaal
  • Rubber
Mondstuk
  • Enkelgebroken
Type
  • Kneveltrens
Uitverkocht
Aantal


 

Gratis verzending vanaf €49,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

Equilook kneveltrens enkelgebroken rubber. Een rvs bit kan koud en wat bitter voor een paard aanvoelen. Een rubberen mondstuk is wat warmer en zorgt voor een makkelijke acceptatie. Het is een mild bit maar wel wat dikker dan een normaal bit dankzij de rubber omkleding. Dit maakt het minder geschikt voor paarden met een dikke tong of dikke lippen. Ook is een rubber bit niet aan te raden bij paarden die onvoldoende of niet schuimen omdat rubber dan kan 'branden'.

Een kneveltrens ligt stil in de mond en bevordert contact tussen de hand en paardenmond. Dit maakt het geschikt voor onzekere paarden. Ook maakt het sturen gemakkelijker. In combinatie met fulmer loops/keepers (leren verbindingsstukjes) blijft het bit beter op zijn plek maar zorgt ook voor extra poll pressure (druk achter de oren).

Een enkelgebroken mondstuk geeft druk op de zijkanten van de tong, op de lippen en de lagen. Het zorgt tegens voor een hogere houding van het hoofd. Een enkelgebroken bit is door het notenkrakereffect minder geschikt voor paarden met een laaghangend rooster of paarden met een dikke tong.

Product Details

42046

Productbeoordelingen

Reacties (0)