PS of Sweden Hoofdstel Nirak - 1
PS of Sweden

PS of Sweden Hoofdstel Nirak

€ 235,54

Hoofdstel Nirak is anatomisch gevormd en vermindert de druk op het paardenhoofd. Een bestseller uit de PS of Sweden range.

Lees meer
Kleur
  • Bruin
Maat
  • Full
direct leverbaar
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €49,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

PS of Sweden Hoofdstel Nirak

Hoofdstel Nirak is anatomisch gevormd en vermindert de druk op het paardenhoofd. Een bestseller uit de PS of Sweden range.

  • Anatomisch gevormd hoofdstel
  • Innovatieve neusriem gemakkelijk aanpasbaar aan het paard
  • Kleuren: bruin
  • Maten: 2 = cob | 3 = full | 4 = xfull (maat full is de standaardmaat voor paarden).

NEUSRIEM
De verstelbare neusriem geeft de ruiter de mogelijkheid om te kiezen hoeveel druk er op de neus wordt uitgeoefend. Het helpt het paard het bit te accepteren en is een perfect hoofdstel voor zowel het jonge paard dat nog steeds leert communiceren met de ruiter als voor het type paard dat contact met de hand van de ruiter probeert te vermijden.
Het hoofdstel is ook geschikt voor zeer voorwaartse paarden, omdat het de ruiter helpt de snelheid van het paard te regelen zonder dat een scherp bit nodig is. Het Nirak ™ hoofdstel in combinatie met een geschikt bit zorgt voor een rustige communicatie tussen paard en ruiter. De neusriem oefent geen druk uit op de tanden en vermindert daardoor mogelijke bitgerelateerde problemen.

KOPSTUK
Het kopstuk is anatomisch gevormd om drukpunten inhet gevoelige nekgebied te verlichten, wat extra effectief is vanwege de luchttunnel bovenop de nek van het paard. Het wordt geleverd met extra vulling rond de oren voor extra comfort voor het paard.

BAKSTUKKEN
De bakstukken zijn plat met standaard haken en de PS of SwedenCradles ™, waarvoor patent is aangevraagd, waardoor het bit in de mond van het paard kan hangen, wat een natuurlijke elasticiteit creëert en de druk op de nek verder verlicht. De bakstkken zijn aan beide uiteinden verstelbaar om het hoofdstel perfect op elk individueel paard te laten passen en verschillende maten bitringen mogelijk te maken.

FRONTRIEM
De frontriem heefthet unieke "Click-it" ™ -ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, waardoor u hem binnen enkele seconden kunt verwisselen, zelfs wanneer het paard het hoofdstel al draagt.

Spaans plantaardig gelooid leer. Goedgekeurd door FEI en vele andere landelijke organisaties voor paard en pony, in dressuur, springen en sgw.


Belangrijk:
Verkocht met platte, originele frontriem.
De keelriem wordt niet meegeleverd met het hoofdstel.

Product Details

10-0026-2030

Specifieke kenmerken

ean13
7340017428453

Productbeoordelingen

Reacties (0)