NAF Superflex Vloeibaar - 1
NAF

NAF Superflex Vloeibaar

€ 49,50

Paardengewrichten hebben te maken met extreme krachten en het is vaak het kraakbeen dat het eerste slijtage vertoont. Met een dunnere gewrichtsvloeistof en een verstoring in de beschermende kraakbeenlaag begint het proces van de afbraak. NAF superflex ondersteunt soepele gewrichten.

Lees meer
Maat
  • 0.5 liter
  • 1 liter
  • 2 liter
2-5 werkdagen
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

NAF superflex ondersteunt soepele gewrichten

NAF Superflex Vloeibaar. NAF Superflex is de juiste combinatie: een wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling van gemakkelijk absorbeerbare glucosamine en chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de toegevoegde voordelen van een krachtige antioxidantformule. Paardengewrichten hebben te maken met extreme krachten en het is vaak het kraakbeen dat het eerste slijtage vertoont. Met een dunnere gewrichtsvloeistof en een verstoring in de beschermende kraakbeenlaag begint het proces van de afbraak. Vaak zijn de eerste tekenen moeilijk herkenbaar, maar langzaam ontstaat zoveel slijtage, dat het paard niet meer effectief kan werken.

NAF Five Star Superflex bevat de juiste combinatie van de belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen, ontwikkeld tijdens meer dan vijfentwintig jaar werken met gezonde paarden.

Samenstelling:
Water, Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM), Chondroïtine sulfaat,Hyaluronzuur

Verbruik:
1 liter is bij een dagelijkse dosering van25 ml per dag voldoende voor ca. 40dagen.

Product Details

NAF S82.500

Specifieke kenmerken

ean13
5032410018219

Productbeoordelingen

Reacties (0)