NAF Superflex - 1
NAF

NAF Superflex

€ 31,88

NAF Superflex. NAF Superflex is de juiste combinatie: een wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling van gemakkelijk absorbeerbare glucosamine en chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de toegevoegde voordelen van een krachtige antioxidantformule.

Lees meer
Maat
  • 800 gr
  • 1.600 gr
  • 400 gr
direct leverbaar
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €50,- in NL, BE en DE

 

Snel contact met onze klantenservice via WhatsApp

 

Exclusieve hippische merken

 

Bezoek onze winkel in Ansen

NAF Superflex. NAF Superflex is de juiste combinatie: een wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling van gemakkelijk absorbeerbare glucosamine en chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de toegevoegde voordelen van een krachtige antioxidantformule. Paardengewrichten hebben te maken met extreme krachten en het is vaak het kraakbeen dat het eerste slijtage vertoont. Met een dunnere gewrichtsvloeistof en een verstoring in de beschermende kraakbeenlaag begint het proces van de afbraak. Vaak zijn de eerste tekenen moeilijk herkenbaar, maar langzaam ontstaat zoveel slijtage, dat het paard niet meer effectief kan werken.

NAF Five Star Superflex bevat de juiste combinatie van de belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen, ontwikkeld tijdens meer dan vijfentwintig jaar werken met gezonde paarden.

Kortom, NAF Superflex biedt een unieke formule met de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen voor de gewrichten van paarden in een goed op elkaar afgestemde mix met natuurlijke anti-oxidanten voor het behoud van gezonde, soepele gewrichten. Dit supplement voor paarden en pony's bevat geen overbodige vulstoffen.

Samenstelling:
Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM),Bijproducten van planten, Tarwe-eiwit, Koolzaadolie, Hyaluronzuur, Chondroïtinesulfaat, Natrium chloride.

Verbruik:
Een emmer van 1,6 kg is bij een dagelijksedosering van 13 g voldoende voor ca. 120 dagen.

Product Details

NAF S45.800

Specifieke kenmerken

ean13
5032410014518

Productbeoordelingen

Reacties (0)