Retourneren

Wilt u een online aankoop retourneren? Hieronder leest u hoe dit werkt. Voor aankopen in onze fysieke winkel is onderstaande procedure niet van toepassing. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Download ons retourformulier.

Lees hieronder meer over hoe u kunt retourneren, welke termijnen er gelden, welke producten u retour mag zenden en wat u moet doen als u wilt ruilen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@horseridersclassics.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te passen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor de artikelen die u 14 dagen mag proberen en vallen onder de try & buy regeling brengen wij bij retourneren 12,50 euro in rekening voor het gebruik.

Uitzonderingen retour recht

Door u zelf samengestelde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Het gaat hierbij om de volgende producten:

  • geborduurde artikelen
  • op maat gemaakte artikelen
  • Artikelen gemaakt volgens uw opgave van de kleuren, de zogenaamde custom made artikelen
  • Voedingssupplementen
  • Vloeibare verzorgingsproducten

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@horseridersclassics.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product en is bovenstaande ook van toepassing op het product dat ter ruiling wordt aangeboden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Adres retourzendingen

Horse Riders Classics
Dwingelerweg 14
7964 KK Ansen