Levertijden en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling een aantal dagen langer duren. Doorgaans leveren wij alle producten uit voorraad binnen 2-5 werkdagen. Voor op maat gemaakte / naar uw specificaties gemaakte producten gelden afwijkende levertijden. Een indicatie staat op de productpagina genoemd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor zendingen binnen Nederland bedragen:

  • € 5,20 voor bestellingen onder de € 75,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

De tarieven voor verzending naar het buitenland worden getoond op de afrekenpagina na invoering van het afleveradres.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Op uw wens kunnen wij ook verzenden met PostNL, maar houd dan rekening met een langere levertijd. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij verzenden de bestellingen van maandag t/m vrijdag. Levering van artikelen door de pakket- of postbezorger vindt plaats van maandag t/m zaterdag.