Wij hebben een winkel in Ansen waar je onze collectie kunt bekijken. Houdt wel Google in de gaten voor afwijkende openingstijden tijdens bijvoorbeeld feestdagen of door evenementen. Tevens zijn wij op andere dagen en tijden op afspraak geopend. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch. Het adres van onze winkel is: Dwingelerweg 14 7964KK Ansen

Op de productpagina staat bij ieder product een indicatie van de levertijd aangegeven. Producten op voorraad en besteld voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Zodra u de maat/kleur keuze hebt gemaakt van het product wat u wilt bestellen komt de geschatte levertijd in beeld.

Maatwerk (customized) producten zoals de Flex-on stijgbeugels en artikelen van Anna Scarpati en Equiline hebben specifieke aflevertijden. Een indicatie voor die aflevertijden vind je bij het betreffende product.

Als u woonachtig bent in een land buiten de EU en de goederen ook een bestemming hebben buiten de EU betaalt u bij ons geen btw. Tijdens de afrekenprocedure wordt de btw automatisch van het totaalbedrag afgehaald zodra u het land van bestemming ingeeft. Ook op de factuur staat vermeld dat uw bestelling inclusief 0% btw is. Tot het moment dat u het land van bestemming aangeeft ziet u alle prijzen in onze winkel inclusief btw. De btw tarieven in Nederland bedragen 21% op alle artikelen zoals kleding, lederwerk en allerhande producten en 9% op voer en voedingssupplementen.In dit geval kunt u bij ons shoppen zonder btw te betalen. Geef gedurende de checkout procedure uw btw nummer op zodat deze gevalideerd kan worden. Na goedkeuring van de validatie wordt de btw van uw bestelling afgehaald. U betaalt het bedrag vervolgens automatisch exclusief btw en de factuur voldoet aan de Europese richtlijnen.