Parlanti Passion Minichaps kalfsleer - 1
Parlanti

Parlanti Passion Minichaps kalfsleer

€ 140,50

Parlanti Passion Minichaps. Prachtige minichaps van Parlanti Passion. Deze lederen chaps hebben een elastieken inzet naast de rits aan de achterzijde en zijn gemaakt van soepel kalfsleer. Perfect te combineren met de Parlanti jodphur schoenen. In combinatie met elkaar hebben ze de uitstraling van een maatwerk rijlaars.


Wij raden professionals en klanten die de chaps ook thuis willen gebruiken aan om de buffelleder variant aan te schaffen in verband met de duurzaamheid.


Voor het bestellen van de juiste maat zie de maattabel. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Kleur
  • Zwart
Maat
Aantal

Parlanti Passion Minichaps. Prachtige minichaps van Parlanti Passion. Deze lederen chaps hebben een elastieken inzet naast de rits aan de achterzijde en zijn gemaakt van soepel kalfsleer. Perfect te combineren met de Parlanti jodphur schoenen. In combinatie met elkaar hebben ze de uitstraling van een maatwerk rijlaars. Wij raden professionals en klanten die de chaps ook thuis willen gebruiken aan om de buffelleder variant aan te schaffen in verband met de duurzaamheid.

Voor het bestellen van de juiste maat zie de maattabel.

Let op: de hoge maten (alles waar - Hoog achter staat) zijn moeilijk leverbaar. Neem voor bestelling altijd contact met ons op over de levertijd.

Product Details

pp chaps calf

Download

Parlanti maattabel chaps

Wilt u advies voor het bepalen van de juiste maat? Neem dan contact met ons op.

Download (185.16k)

Garantieregeling Parlanti

Download (488.42k)

Instructie maten opnemen

Parlanti minichaps hebben een elastische band aan de achterkant. Dit elastiek kan tot ongeveer 2-2,5 centimeter uitrekken op de kuit en wordt NIET berekend in de onderstaande maattabellen. Deze marge garandeert een juiste pasvorm, waardoor de elastische band net genoeg kan werken en het is precies om deze reden dat het de voorkeur verdient om een ​​product te kiezen met een iets kleinere kuitmaat je eigen maat.

Opmerking: als de lengte aan de achterzijde is gemeten, is het raadzaam om 1-1,5 centimeter aan deze meting toe te voegen, omdat na een paar dagen gebruik de minichaps de neiging hebben om 1-1,5 centimeter in te zakken.

Maattabel

Productbeoordelingen

Reacties (0)