Vestrum

Vestrum wollen trui dames Marken

€ 173,55 -20% € 138,84
Vestrum

Vestrum wollen trui dames Bourges

€ 147,11 -16% € 123,57
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt lange mouwen dames Recanati

€ 98,35
Vestrum

Vestrum zadeldekje dressuur Chicago

€ 120,66
Vestrum

Vestrum winterjas Dames Urbania

€ 387,60 -20% € 310,08
Vestrum

Vestrum Trainingshirt lange mouwen dames Tolone

€ 90,08
Vestrum

Vestrum trui wol dames Kassel

€ 130,58
Vestrum

Vestrum Wedstrijdshirt lange mouwen dames Alkmaar

€ 122,31
Vestrum

Vestrum Wedstrijdjasje dames Canberra donker rood

€ 379,34
Vestrum

Vestrum T-shirt Dames Siegen

€ 88,43 -25% € 66,32
Vestrum

Vestrum Pet Carrara Wit

€ 23,14 -25% € 17,36
Vestrum

Vestrum zadeldekje Bonn zwart

€ 114,05
Vestrum

Vestrum zadeldekje Bonn wit

€ 114,05

Producten van het merk Vestrum

Vestrum paardrijkleding

Vestrum is een hippisch kledingmerk uit Italië dat elk jaar een uitgebreide collectie paardrijkleding uitbrengt van hoge kwaliteit. Naast wedstrijdjasjeswedstrijdshirts en rijbroeken, vind je ook verschillende lifestyle items in onze collectie met t-shirts, polo’s, truien en meer. Maar Vestrum beperkt zich niet alleen tot de ruiter, ook voor je paard kun je bij Vestrum terecht. Zo verkopen wij verschillende Vestrum zadeldekjes. Ontdek ons Vestrum assortiment online. 

Over Vestrum

De naam ‘Vestrum’ betekent ‘voor jou’ in het Latijn. Deze naam is gekozen omdat Vestrum als doel heeft de ervaring van het merk te delen met ruiters aan de hand van hun paardrijkleding. Vestrum is namelijk ook ooit opgericht door echte paardenliefhebbers. Zo heeft Fabio Calamai, hoofd design bij Vestrum, een grote passie voor paardrijden. Met zijn ervaring weet hij precies wat ruiters nodig hebben tijdens het paardrijden. 

Stijl en kwaliteit

Vestrum maakt hoogwaardige paardrijkleding voor professionele ruiters, die kleding willen dragen die praktisch is, maar ook bijdragen aan het leveren van de hoogste prestaties. Vestrum paardrijkleding is niet alleen stijlvol en van goede kwaliteit, er wordt namelijk ook rekening gehouden met specifieke details die het paardrijden niet alleen maar comfortabeler maakt, maar ook zorgen voor optimale bewegingsvrijheid.

Of je nu een topprestatie wilt leveren op een concours, goed voor de dag wil komen tijdens een wedstrijd met de mooiste wedstrijdkleding of gewoon op zoek bent naar paardrijkleding van de beste kwaliteit. Bij Vestrum kan je slagen voor al jouw paardrijkleding.

Ambassadeurs van Vestrum

Vestrum heeft verschillende topruiters die ambassadeur van het merk zijn. Onder de ambassadeurs vind je enkele topruiters, zoals de Franse springruiter Thierry Rozier, de Duitse dressuurruiter Eva Moeller, maar bijvoorbeeld ook Nederlandse topruiters als Harrie Smolders.

In het assortiment bij Horse Riders Classics

In ons assortiment vind je een grote collectie Vestrum wedstrijdkleding met wedstrijdjasjes, wedstrijdshirt en verschillende rijbroeken die je kunt kopen om jouw wedstrijdoutfit van Vestrum helemaal compleet te maken. Met deze kleding ben je niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, je weet ook zeker dat je er op zijn Italiaans stijlvol bij loopt.

Paardrijkleding kopen bij Horse Riders Classics

Koop je ruiterkleding bij Horse Riders Classics en je kan rekenen op onze goede service. Wij zorgen vervolgens dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is. Is je product niet naar wens of heb je de verkeerde maat besteld? Geen probleem, tot 14 dagen nadat je de producten hebt ontvangen kan je bij ons je items retourneren.