Veredus

Veredus TRC Vento Voorbeen beschermers

€ 88,00
Veredus

Veredus Light Springschoenen Save the Sheep

€ 43,00
Veredus

Veredus Absolute Kogelbeschermers Velcro

€ 176,00
Veredus

Veredus Absolute Kogelbeschermers Elastic

€ 176,00
Veredus

Veredus Absolute Peesbeschermers Velcro

€ 164,00
Veredus

Veredus Absolute Peesbeschermers Elastic

€ 164,00

Producten van het merk Veredus

Veredus is sinds de jaren '90 de leidende speler op de markt waar het gaat om beenbescherming voor paarden en pony’s. Veredus produceert verschillende productlijnen aan peesbeschermerskogelbeschermers, springschoenen en allerhande aanverwante beschermers. We vertellen je graag iets meer over dit merk en ons assortiment.

Over Veredus

Oog voor detail, innovatief, wereldberoemd. Dat vat goed samen waar Veredus voor staat. Het is het oog voor detail dat deze producent inspireert om de beste beenbescherming voor paarden te maken die er is. Het toepassen van de modernste technieken zorgt ervoor dat de producten uit de Veredus-lijn ook steeds beter worden. Daarnaast zien de producenten van dit merk erop toe dat techniek perfect gecombineerd wordt met Italiaans design. Het resultaat? Efficiënte en prachtige beenbeschermers die lang mee gaan.

Innovatieve materialen

De beenbeschermers van het Italiaanse merk zijn gemaakt van de meest innovatieve materialen zoals het sterke en toch lichte kevlar en de binnenkant is altijd voorzien van de hoogste kwaliteit neopreen of het save the sheep artificieel bont zodat de beschermers ultra comfortabel zijn.

Daarnaast hebben wij de Veredus Olympus-lijn in onze webshop. De Olympics zijn zeer praktische en mooie kogelbeschermers gemaakt van een steviger polyurethaan waardoor de pezen optimaal beschermd zijn.

Save the sheep

Erg bijzonder is de Save the Sheep-lijn van Veredus. Het bont dat gebruikt wordt in de peesbeschermers van deze lijn is gemaakt van een synthetisch schapenvacht dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast brengt dit bont ook nog wat voordelen met zich mee:

Gebruiksgemak. De structuur van dit bont is optimaal om gemakkelijk uit te schudden voor het verwijderen van zand. Ook is het gemakkelijk te wassen en zal het snel drogen. 

Lange levensduur. Het bont behoudt zijn vorm en zachtheid beter dan echt schapenvel. Het is duurzaam, behoudt zijn vorm, kleur en zachtheid beter dan echt lamsvel.

Perfecte pasvorm. Het bont zorgt voor een goede pasvorm en sluit goed aan aan het been van je paard. 

Veredus kopen bij Horse Riders Classics

Heb je de juiste Veredus pees- of beenbeschermers voor jouw paard of pony kunnen vinden? Dan kun je deze bij ons gemakkelijk online bestellen. Alle bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Vaak zijn deze dan de volgende dag al in huis. 

Kom je toch liever langs om onze producten van dichtbij te zien? Dat kan! We ontvangen je graag in onze winkel zodat we je daar ook van professioneel advies kunnen voorzien.