Tucci

Tucci minichaps Elastic

€ 140,50
Tucci

Tucci rijlaarzen Harley zwart

€ 462,81
Tucci

Tucci rijlaarzen Harley met E-tex

€ 487,60
Tucci

Tucci rijlaarzen maatwerk Harley

€ 462,81
Tucci

Tucci jodphur schoenen Harl

€ 181,82
Tucci

Tucci jodphur schoenen EZ

€ 235,54
Tucci

Tucci minichaps Harley

€ 148,76
Tucci

Tucci minichaps Classic E-tex

€ 165,29
Tucci

Tucci rijlaarzen Galileo zwart

€ 462,81
Tucci

Tucci rijlaarzen Galileo maatwerk

€ 462,81

Producten van het merk Tucci

Ontdek de Tucci rijlaarzen en jodphurs bij Horse Riders Classics. Het merk Tucci is een topmerk in de hippische wereld. De kennis en ervaring die het merk Tucci van generatie op generatie heeft overgedragen in combinatie met een team van experts op het gebied van design, fashion en productie heeft ervoor gezorgd dat de Tucci rijlaarzen bekend staan als ‘de beste rijlaarzen ter wereld’. 

Deze rijlaarzen staan bekend vanwege de ideale pasvorm, ook wel bekend als het ‘Perfect Fit System’ en de mogelijkheden om deze paardrijlaarzen op maat te laten maken. Zo kan je deze laarzen ook laten inzetten met Swarovski diamanten. 

Over Tucci

Franco Tucci levert een collectie stijlvolle paardrijlaarzen in verschillende modellen. Zo vind je in ons assortiment de Galileo rijlaarzen en de  Tucci Harley rijlaarzen, waarvan het ontwerp gebaseerd is op een motorlaars. De Tucci rijlaarzen worden vervaardigd van de beste kwaliteit leer en zijn speciaal ontworpen voor dressuur, waarbij zowel stijl, comfort als functionaliteit belangrijk zijn. 

De Tucci rijlaarzen kan je helemaal naar wens samenstellen. Selecteer eenvoudig het model dat jij mooi vind in jouw maat en kies zelf uit de verschillende kleuren, opties voor de binnenzijde van jouw rijlaarzen of geef je rijlaarzen wat extra glamour met ingelegde Swarovski steentjes

Naast paardrijlaarzen, vind je in ons assortiment ook de Tucci jodphurs en chaps in ons assortiment. 

Rijlaarzen kopen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics vind je alles voor paard en ruiter. Wij bieden een assortiment van exclusieve merken aan. Naast rijlaarzen van Franco Tutti kan je bij ons ook terecht voor Parlanti rijlaarzen. Twijfel je over je aankoop of wil je meer weten over het maatwerk? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met onze klantenservice.