Trust

TRUST equestrian Inno Sense Baby Pelham Tongboog Medium 15mm

€ 159,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Flexi Soft Watertrens 15mm

€ 84,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Watertrens met Tongboog Medium 15mm

€ 94,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Bustrens met Tongboog Medium 15mm

€ 114,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Flexi Soft Bustrens 15mm

€ 104,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Lang Bruin

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Lang Zwart

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Kort Zwart

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Pelham Strap Kort Bruin

€ 14,99
Trust

TRUST equestrian Inno Sense Beval met Tongboog Medium

€ 129,99
Trust

TRUST equestrian Hackamore TP

€ 148,99

Producten van het merk Trust

TRUST Equestrian is een oer-Hollandse producent van bitten die wereldwijd bekendheid geniet bij paardenliefhebbers. Dit merk is voortdurend op zoek naar innovatie: innoveren door nog meer te kijken naar de behoeften van zowel ruiter als paard. Hierdoor is TRUST Equestrian zo’n sterk merk geworden. We vertellen je graag wat meer over het merk TRUST Equestrian en de bitten die wij in ons assortiment hebben.

Samenwerking met topruiters

Het team achter TRUST Equestrian werkt intensief samen met personen die midden in de praktijk staan, zoals (top)wedstrijdruiters. Dankzij deze samenwerking en feedback van gebruikers kunnen ze hun producten blijven verbeteren. Tegelijkertijd kijkt TRUST Equestrian ook voortdurend naar nieuwe manieren om paardrijden voor paard en ruiter aangenamer te maken. Ook om op sportief gebied meer te presteren. Van dit merk kun je altijd de beste kwaliteit verwachten.

Soorten bitten

Bij TRUST heb je genoeg keus als het gaat om bitten. Het aanbod is bijna overweldigend! De bitten worden geproduceerd in drie materialen; Sweet IronInno Sense en leder. Als kaakstukken is er tal van keuze: bustrensen, watertrensen, D-trensen, Pelhams, kneveltrensen, bevals, dressuurstangen, onderlegtrensen, etc. Maar er zijn ook minder reguliere bitten zoals tandems (combi hackamore), Thiedemann bitten en kimblehooks.

De bitten van TRUST zijn niet alleen ‘Made in Holland’ en dus van de beste kwaliteit, ze zijn ook nog eens erg mooi om te zien. En laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. Kortom, ze zijn prettig voor je paard, gaan lang mee en zien er prachtig uit.

Een TRUST bit kopen

Misschien zie je door de bitten het bos niet meer. Geen zorgen, we helpen je graag een bit te kopen dat bij je past. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Om je nog meer gerust te stellen: je kunt gebruiken van onze Try & Buy regeling. Bekijk de Try & Buy actiepagina voor de voorwaarden. Als je voor 15.00 uur bestelt, versturen wij je bestelling vandaag nog.