Producten van het merk Suomy Equestrian Helmets

Suomy is wereldberoemd als het gaat om helmen voor de race- en watersportwereld. Dit Italiaanse familiebedrijf neemt nu een volgende stap in haar ontwikkeling en richt zich op de paardensport. Suomy staat aan de ene kant voor veiligheid, comfort en technologische ontwikkeling en aan de andere kant voor de onmiskenbare 'Made in Italy' stijl. De look van Suomy helmen is vernieuwend in de paardenwereld en een tikkeltje onconventioneel.

Deze Italiaanse helm is dus echt een item voor de ruiters die gaan voor een eigen look en niet graag een ander kopiëren. Zo werkt het team vanSuomy graag met hout. Een natuurlijk materiaal wat nooit hetzelfde is, levendig is, chic en stylish. Net als jij?!

De helmen van Suomy kenmerken zich door lichtgewicht technologie, met een verwijderbare en wasbare liner. De schaalmaten gaan van maat 52 t/m 58 voor Medium en 59 t/m 62 voor maat Large. De helmen zijn voorzien van een ventilatiesysteem en een quick release kinband die tevens gemakkelijk vervangen kan worden door een andere kleur. Iedere helm komt met een gratis binnenvoering en wordt verpakt in een luxe rugtas.