Stübben

Stübben SEQ sporen met wieltje

€ 44,50
Stübben

Stübben SteelTec Golden Wings Enkelgebroken Sweet Copper

€ 87,50
Stübben

Stübben SteelTec Golden Wings 4 in 1 Sweet Copper

€ 97,50
Stübben

Stübben SteelTec Onderlegtrens Fine Line

€ 52,50
Stübben

Stübben SteelTec Silver Wings Ophaaltrens dubbelgebroken

€ 104,50
Stübben

Stübben SteelTec D-trens Waterford Sweet Copper link

€ 99,50
Stübben

Stübben SteelTec Watertrens Sweet Copper

€ 69,95
Stübben

Stübben SteelTec Watertrens 2 in 1 sweet copper

€ 76,50
Stübben

Stübben SteelTec Baby Pelham Easy Control

€ 109,50
Stübben

Stübben SteelTec D-Trens Easy Control

€ 93,50

Producten van het merk Stübben

Stübben is een begrip in ruitersportartikelen. Sinds jaar en dag produceert dit familiebedrijf zadels, sporen, bitten en andere artikelen voor paarden. We vertellen je graag iets meer over dit Duitse merk en over de producten in ons assortiment.

Stübben sinds 1894

Eind 19e eeuw waren paarden een algemeen vervoersmiddel. Vandaar dat er behoefte was aan artikelen zoals zadels, hoofdstellen en bitten. Johannes Stübben stond bekend als een vaardig ambachtsman op dit gebied. Door zijn goede reputatie groeide zijn bedrijf uit tot een begrip in paardenland. Het bedrijf wordt nog steeds gerund door de familie, maar geniet inmiddels wereldwijde bekendheid.

Sporen

Wij hebben onder andere sporen van Stübben in ons assortiment. Deze sporen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een ongekend comfort voor zowel de ruiter als het paard. De SEQ sporen blijven goed zitten omdat ze omtrokken zijn met een laagje rubber. Het draaiende wieltje zorgt voor een preciezere inwerking en een prettiger gevoel voor het paard. Perfect voor paarden die wat gevoeliger zijn.

Bitten

Het merk Stübben kent een groot assortiment aan bitten. Denk daarbij aan enkel- en dubbelgebroken bitten, water-, onderleg- en ophaaltrensen enzovoort. Al deze bitten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal voor optimaal comfort voor je paard. De SteelTec Golden Wings 3-ring Sweet Copper stimuleert bijvoorbeeld de aanmaak van speeksel en heeft een zoete smaak. Bovendien heeft dit bit geen notenkraker effect. Kortom, een aangenaam bit dat makkelijk geaccepteerd wordt.

Stübben kopen bij Horse Riders Classics

Wil je sporen, een bit of iets anders kopen van het merk Stübben? Als je voor 15.00 uur bestelt, verzenden wij je bestelling vandaag nog. Wil je advies over een van de producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.