Roeckl

Roeckl paardrijhandschoenen Mannheim

€ 33,22
Roeckl

Roeckl winter handschoenen Jessie new

€ 39,50 -25% € 29,62
Roeckl

Roeckl winter paardrijhandschoenen Walk zwart

€ 39,56 -25% € 29,67
Roeckl

Roeckl winter paardrijhandschoenen Wynne zwart

€ 67,50 -25% € 50,63
Roeckl

Roeckl winter paardrijhandschoenen Waregem zwart copper

€ 55,99 -25% € 41,99
Roeckl

Roeckl paardrijhandschoenen Lorraine navy

€ 28,49
Roeckl

Roeckl paardrijhandschoenen Lorraine zwart

€ 28,49
Roeckl

Roeckl paardrijhandschoenen Laila mesh zwart

€ 33,75
Roeckl

Roeckl winter handschoenen Weldon Polartec

€ 33,95
Roeckl

Roeckl paardrijhandschoenen Grip Light zwart

€ 36,44
Roeckl

Roeckl paardrijhandschoenen Grip wit

€ 36,44

Producten van het merk Roeckl

Bij Horse Riders Classics hebben wij alleen de beste hippische merken in ons assortiment opgenomen. Wil je graag paardrijhandschoenen van Roeckl kopen? Dan heb je in ons assortiment een ruime keuze. Zoek je handschoenen voor een winterrit met je paard? Of toch liever een lichter model? We vertellen je graag wat meer over dit merk dat al jaren de beste handschoenen levert voor ruiters.

Het merk Roeckl

Roeckl is een merk met een rijke historie. Bij Roeckl zijn ze er trots op dat ze handschoenenspecialist zijn sinds 1839. Het familiebedrijf werd opgericht door Jakob Roeckl, een ambachtsman die als geen ander wist hoe leer te bewerken. Over de jaren heen heeft dit bedrijf zich ontwikkeld tot een bedrijf dat helemaal gespecialiseerd is in handschoenen, voor allerlei sporten. Natuurlijk is er over de jaren heen veel veranderd, maar de diepgaande kennis is gebleven en doorontwikkeld. Ze gaan voor innovatie door traditie. Dat is te merken!

Interactie met je paard

Bij het paardrijden is de interactie tussen ruiter en paard erg belangrijk. Deze communicatie tussen mens en dier is uniek en komt uitermate precies. Immers, het zijn de handen die de teugels hanteren en het paard sturen. Vandaar dat goede handschoenen geen overbodige luxe zijn voor een ruiter. De handschoenen van Roeckl zijn helemaal ontworpen om deze interactie tussen jou en je paard te optimaliseren, zodat de harmonie tussen jou en je paard volmaakt is.

Draagcomfort en grip

Naast precisie zijn draagcomfort en grip belangrijke kenmerken van goede paardrijdhandschoenen. Handschoenen moeten tijdens een rit lekker blijven zitten. Een lekker gevoel aan de vingers, een aangename temperatuur. En natuurlijk wil je volledige controle over de teugels houden en niet de grip verliezen. Ook op deze punten zijn de handschoenen van Roeckl onbetwist. Ruiters uit binnen- en buitenland zijn daarom overtuigd van het vakmanschap van Roeckl.

Paardrijhandschoenen van Roeckl

Bij Horse Riders Classics hebben we verschillende soorten paardrijhandschoenen van Roeckl. Dunne varianten waarvan je nauwelijks merkt dat je ze draagt en dikkere varianten die perfect zijn voor de winter. We hebben ook handschoenen waar je ook stalwerk mee kunt doen. Of je nu gaat voor een wintermodel, stalmodel of voor een lichtere versie, je kunt hem bestellen bij Horse Riders Classics. Wij helpen je graag de beste keuze te maken.