PS of Sweden

PS of Sweden base layer Willow Royal

€ 48,76
PS of Sweden

PS of Sweden Hoofdstel HvE

€ 214,05
PS of Sweden

PS of Sweden keelriem licht stiksel

€ 15,70
PS of Sweden

PS of Sweden base layer Bianca Marine

€ 48,76 -20% € 39,01
PS of Sweden

PS of Sweden Dressuur Zadeldekje Monogram Black

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Pro Jump Hoofdstel mexicaanse neusriem Athens

€ 263,64
PS of Sweden

PS of Sweden Polo Bandages Lap of Honor Wit-blauw

€ 37,19
PS of Sweden

PS of Sweden Polo Bandages Wit

€ 37,19
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Monogram Lap of Honor Wit

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Dressuur Zadeldekje Monogram Lap of Honor Wit

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Vliegenmuts Deep Sapphire

€ 37,19
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Pro Line Navy

€ 78,51
PS of Sweden

PS of Sweden Dressuur Zadeldekje Pro Line Wit

€ 78,51

Producten van het merk PS of Sweden

PS of Sweden is een topmerk in de paardensportwereld. Het merk heeft een breed assortiment aan artikelen voor zowel paard als ruiter. We vertellen je graag wat meer over het merk en over de ruitersportartikelen in het assortiment van Horse Riders Classics.

Het merk PS of Sweden

Het Zweedse merk PS of Sweden is ontstaan in 2011. Sindsdien heeft het merk een vogelvlucht genomen en heeft het bekendheid gekregen bij paardensportliefhebbers wereldwijd.

Het merk staat voor creativiteit, lef en innovatie. Ze steken veel tijd en ontwikkeling in hun productlijnen om zo te komen tot de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige items voor paard en ruiter. Elk product wordt tot op de millimeter nauwkeurig uitgedacht. Zo kan het maar liefst 10 maanden duren om één enkel product te ontwikkelen.

Milieuvriendelijk

Het leer van, onder andere, de hoofdstellen en teugels worden milieuvriendelijk gemaakt om zo allergische reacties of ongezonde stoffen te vermijden. Dat is beter voor paard en ruiter.

Afgestemd op de behoeften

Elk paard is anders en met de artikelen van PS of Sweden vind je altijd wel een hoofdstel dat goed aansluit op de behoeftes van het paard. Bovendien zijn de mooie stijlvolle zadeldekjes en vliegenmutsjes van zulke kwaliteit dat je altijd klaar bent voor een wedstrijd of concours. Maar ook voor in de wei of in de stal vind je bij Horse Riders Classics verschillende stijlvolle paardendekens.

Fans van PS

Het grootste bewijs dat PS of Sweden zich heeft bewezen als A-merk in ruitersportartikelen, is wel het feit dat inmiddels steeds meer ruiters, professioneel en amateur, dit merk in de armen hebben gesloten. Elke seizoen wordt er weer vol verwachting uitgekeken naar de nieuwe collectie, want ze brengen altijd weer iets fris en vernieuwends. Een merk dat mensen kan veranderen in fans doet het gewoon erg goed!

PS of Sweden kopen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics kun je terecht voor een grote collectie paardenspullen van PS of Sweden en nog veel meer premium hippische merken. Bestel je bij ons voor meer dan € 50,-? Dan hoef je geen verzendkosten meer te betalen binnen Nederland, België en Duitsland. Heb je nog voor 15.00 besteld? Dan wordt jouw product dezelfde dag nog verzonden.