PS of Sweden

PS of Sweden zadeldekje dressuur Classic Lotus Pink

€ 89,00 -50% € 44,50
PS of Sweden

PS of Sweden base layer Alex Berry

€ 59,00 -40% € 35,40
PS of Sweden

PS of Sweden gebreide sweater Linnea

€ 99,00 -50% € 49,50
PS of Sweden

PS of Sweden base layer Alex Dim Blue

€ 59,00 -40% € 35,40
PS of Sweden

PS of Sweden base layer Alessandra Roseberry

€ 59,00 -30% € 41,30
PS of Sweden

PS of Sweden rijbroek full grip Candice navy

€ 179,00 -50% € 89,50
PS of Sweden

PS of Sweden sjaal Adine Sand

€ 39,00 -40% € 23,40
PS of Sweden

PS of Sweden sjaal Adine Aqua

€ 39,00 -40% € 23,40
PS of Sweden

PS of Sweden Pro Jump Hoofdstel Wellington

€ 299,00
PS of Sweden

PS of Sweden Vliegenmuts Wine

€ 45,00 -30% € 31,50

Producten van het merk PS of Sweden

Het merk PS of Sweden weet paardenliefhebbers steeds weer te fascineren. Elke keer brengt dit merk kwaliteit en ongekend mooie looks. We vertellen je graag wat meer over het merk en over de ruitersportartikelen in het assortiment van Horse Riders Classics.

Het merk PS of Sweden

Het Zweedse merk PS of Sweden is ontstaan in 2011. Sindsdien heeft het merk een vogelvlucht genomen en heeft het bekendheid gekregen bij paardensportliefhebbers wereldwijd.

Het merk staat voor creativiteit, lef en innovatie. Ze steken veel tijd en ontwikkeling in hun productlijnen om zo te komen tot de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige items voor paard en ruiter. Elk product wordt tot op de millimeter nauwkeurig uitgedacht. Zo kan het maar liefst 10 maanden duren om één enkel product te ontwikkelen.

Zadeldekjes: springdekjes en dressuurdekjes

De zadeldekjes van PS of Sweden zijn altijd zeer in trek bij ruiters. Of het nu gaat om springzadeldekjes of dressuurzadeldekjes, deze items uit de PS-collectie vliegen altijd de winkel uit. Ze zijn niet alleen erg mooi; ze zijn bovendien erg comfortabel en kwalitatief hoogstaand: anatomisch gevormd, ventilerend, vuilafstotend aan de buitenkant en schuifvast. 

Nieuwe collecties PS of Sweden

Horse Riders Classics heeft het bijzondere voorrecht om verkooppunt te zijn van PS of Sweden. Dat betekent dat wij altijd de nieuwe PS of Sweden collecties mogen aanbieden via onze winkel of webshop. Wacht niet te lang als er een nieuwe collectie uit is, want meestal zijn deze items binnen no time de deur uit.

Milieuvriendelijk

Het leer van, onder andere, de hoofdstellen en teugels worden milieuvriendelijk gemaakt om zo allergische reacties of ongezonde stoffen te vermijden. Dat is beter voor paard en ruiter.

Elk paard is anders en met de artikelen van PS of Sweden vind je altijd wel een hoofdstel dat goed aansluit op de behoeftes van het paard. Bovendien zijn de mooie stijlvolle zadeldekjes en vliegenmutsjes van zulke kwaliteit dat je altijd klaar bent voor een wedstrijd of concours. Maar ook voor in de wei of in de stal vind je bij Horse Riders Classics verschillende stijlvolle paardendekens.

PS of Sweden kopen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics kun je terecht voor een grote collectie paardenspullen van PS of Sweden en nog veel meer premium hippische merken. Heb je nog voor 15.00 besteld? Dan wordt jouw product dezelfde dag nog verzonden.