PS of Sweden

PS of Sweden keelriem donker stiksel

€ 12,40
PS of Sweden

PS of Sweden base layer Bianca Marine

€ 48,76
PS of Sweden

PS of Sweden Polo Bandages Anthracite

€ 37,19 -20% € 29,75
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Monogram Anthracite

€ 65,29 -20% € 52,23
PS of Sweden

PS of Sweden Dressuur Zadeldekje Monogram Black

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Monogram Neptuna

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Pro Jump Teugels Softly Supergrip San Francisco

€ 48,76
PS of Sweden

PS of Sweden Polo Bandages Lap of Honor Wit-blauw

€ 37,19
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Monogram Emerald

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Polo Bandages Wit

€ 37,19
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Monogram Lap of Honor Wit

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Dressuur Zadeldekje Monogram Lap of Honor Wit

€ 65,29
PS of Sweden

PS of Sweden Vliegenmuts Deep Sapphire

€ 37,19 -25% € 27,89
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Pro Line Navy

€ 78,51
PS of Sweden

PS of Sweden Springdekje Pro Line Wit

€ 78,51

Producten van het merk PS of Sweden

PS of Sweden

Bij PS of Sweden kan je zowel voor jezelf als voor je paard terecht. Naast een grote collectie paardrijkleding vind je namelijk verschillende ruitersportartikelen, zoals bandages, zadeldekjesvliegenmutsen en nog veel meer. 

PS of Sweden is een premium merk dat elk product tot in detail uitwerkt om ervoor te zorgen dat elk product uitblinkt in zowel kwaliteit als design. In ons assortiment vind je de paardendekens, zadeldekjes, vliegenmutsen en nog meer paardenartikelen van PS of Sweden. 

Het merk PS of Sweden

Het Zweedse bedrijf PS of Sweden is een merk dat creatief en gedurfd is met tal van innovatieve producten voor ruiter en paard. Zij steken veel tijd en ontwikkeling in hun productlijnen om zo te komen tot de meest comfortabele en kwalitatieve items voor paard en ruiter. Zo kan het maar liefst 10 maanden duren om één enkel product te ontwikkelen. Het leer van, onder andere, de hoofdstellen en teugels worden milieuvriendelijk gemaakt om zo allergische reacties of ongezonde stoffen te vermijden. Dat is beter voor paard en ruiter.

Afgestemd op de behoeften

Elk paard is anders en met de artikelen van PS of Sweden vind je altijd wel een hoofdstel dat goed aansluit op de behoeftes van het paard. Bovendien zijn de mooie stijlvolle zadeldekjes en vliegenmutsjes van zulke kwaliteit dat je altijd klaar bent voor een wedstrijd of concours. Maar ook voor in de wei of in de stal vind je bij Horse Riders Classics verschillende stijlvolle paardendekens.

Fans van PS

Het grootste bewijs dat PS of Sweden zich heeft bewezen als A-merk in ruitersportartikelen, is wel het feit dat inmiddels steeds meer ruiters, professioneel en amateur, dit merk in de armen hebben gesloten. Elke seizoen wordt er weer vol verwachting uitgekeken naar de nieuwe collectie, want ze brengen altijd weer iets fris en vernieuwends. Een merk dat mensen kan veranderen in fans doet het gewoon erg goed!

PS of Sweden kopen bij Horse Riders Classics

Bij Horse Riders Classics kun je terecht voor een grote collectie paardenspullen van PS of Sweden en nog veel meer premium hippische merken. Bestel je bij ons voor meer dan € 75,-? Dan hoef je geen verzendkosten meer te betalen. Heb je nog voor 15.00 besteld? Dan wordt jouw product dezelfde dag nog verzonden.