Parlanti

Parlanti Passion minichaps K Wings

€ 230,00
Parlanti

Parlanti Passion rijschoenen K Comfy

€ 265,00
Parlanti

Parlanti Rijlaarzen Denver

€ 529,00
Parlanti

Parlanti Passion rijlaarzen KK boots zwart

€ 630,00
Parlanti

Parlanti Passion Jodphur schoenen Z2 S kalfsleder

€ 229,00
Parlanti

Parlanti Paardrijlaarzen kalfsleder Miami

€ 529,00
Parlanti

Parlanti Passion Minichaps kalfsleer

€ 179,95
Parlanti

Parlanti Passion Minichaps buffelleder

€ 189,95
Parlanti

Parlanti polish lederonderhoud

€ 20,00

Producten van het merk Parlanti

Parlanti rijlaarzen

De rijlaarzen van Parlanti zijn zo’n beetje de beste rijlaarzen die elke ruiter zich kan wensen. Niet alleen zijn dit hele stijlvolle, leren paardrijlaarzen, ze zijn ook nog eens helemaal naar wens samen te stellen. Bij Horse Riders Classics kan jij terecht voor jouw Parlanti rijlaarzenchaps en custom made-rijlaarzen. Daarnaast geven we je ook hulp bij het onderhoud van je rijlaarzen.

Over Parlanti

Parlanti is een Italiaans hippisch merk dat zich onderscheidt met zijn topkwaliteit laarzen en chaps die helemaal naar wens samen te stellen zijn. Parlanti combineert traditioneel vakmanschap met innovatie. Daarmee vernieuwen en verbeteren zij continu het ambacht.

Hoogste kwaliteit

Zoals je van het merk kunt verwachten, worden de Parlanti-rijlaarzen gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals kalfsleder of buffelleder. In Italië wordt alleen de beste kwaliteit zorgvuldig uitgekozen. Vervolgens wordt er vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke vervaardiging van de laarzen op elk detail gelet. De aandacht voor het maken van de Parlanti rijlaarzen zorgt ervoor dat elk model uniek is. 

De Parlanti-rijlaarzen en jodphurs zijn van topkwaliteit, zitten heerlijk en hebben stuk voor stuk een stijlvol Italiaans uiterlijk.

Wereldberoemd

Wist je dat sterren als Madonna en Merryl Streep laarzen droegen van Parlanti? Maar belangrijker nog: ook de top van de ruitersport draagt laarzen van dit beroemde Italiaanse merk. Dat betekent dat Parlanti looks, draagcomfort en kwaliteit op een perfecte manier weet te combineren. Als je een product van dit merk draagt, voel je je er helemaal een mee.

Parlanti in ons assortiment

Bij Horse Riders Classics hebben wij een assortiment Parlanti jodphurs om uit te kiezen en natuurlijk vind je de bijbehorende chaps ook bij ons online. Maar natuurlijk vind je ook verschillende paardrijlaarzen van Parlanti in ons assortiment. De laarzen en schoenen zijn verkrijgbaar in zowel bruin als zwart leer, maar enkele modellen zijn ook in grijs verkrijgbaar. Wij verkopen deze laarzen vanaf maat 38 t/m maat 45. 

Parlanti Ambassadors

Parlanti heeft ambassadeurs van over de hele wereld die stuk voor stuk uitblinken in hun sport. Zo dragen bekende Nederlandse ruiters als Harrie Smolders en Jeroen Dubbeldam ook Parlanti rijlaarzen tijdens wedstrijden of concoursen.

Bestel je Parlanti rijlaarzen bij Horse Riders Classics

Bestel je Parlanti paardrijlaarzen bij Horse Riders Classics vandaag voor 15.00 en wij verzenden je producten dezelfde dag nog. Is jouw product niet naar wens of heb je de laarzen niet in de juiste maat besteld? Dan kan je deze binnen 14 dagen retourneren.

Wil je de Parlanti rijlaarzen die jij op het oog hebt eerst in het echt zien of wil je de paardrijlaarzen nog even passen? Kom dan langs in onze showroom.