OnTyte

OnTyte Magnetische Stijgbeugels Composite 12 cm

€ 259,95
OnTyte

Ontyte losse zolen precision placement

€ 169,95
OnTyte

OnTyte Magnetische Stijgbeugels Composite 13 cm

€ 259,95

Producten van het merk OnTyte

Al jarenlang zijn we bij Horse Riders Classics trots op het feit dat we dealer zijn van het merk OnTyte. OnTyte heeft een uniek systeem ontwikkeld van een magnetische stijgbeugel in combinatie met zolen voorzien van metalen inlays. In combinatie met elkaar zorgen de stijgbeugels en zolen voor een unieke grip waardoor je nooit meer je beugels kwijtraakt.

Over OnTyte

OnTyte is een Amerikaans merk dat innovativiteit combineert met hoogwaardige materialen en een uitgebreide research & development-afdeling. Het gepatenteerde systeem bewijst zich al jarenlang. Niet voor niets rijdt de wereldtop onder de springruiters met de stijgbeugels van OnTyte. Een paar voorbeelden van ruiters die met stijgbeugels van OnTyte rijden zijn Edwina Tops, Laura Kraut en Darragh Kenny. Want in een allesbeslissende rit wil je niet falen doordat je een stijgbeugel kwijtraakt. Ook onder internationale Para-dressuurruiters is het innovatieve OnTyte-systeem populair. OnTyte voldoet volledig aan de FEI-eisen.

Hoe werkt het?

De magnetische stijgbeugels van OnTyte zorgen voor een magnetische grip tussen de beugels en de zool van de rijlaars. Deze grip is niet zo sterk dat hij niet los kan komen, maar wel sterk genoeg om de ruiter extra zekerheid, controle en vertrouwen te geven. Dit systeem is een hulp voor zowel onervaren als ervaren ruiters om alle aspecten van het paardrijden te verbeteren. De OnTyte zolen kunnen makkelijk vervangen worden met een vervangingsset.

OnTyte in ons assortiment

Bij Horse Riders Classics hebben wij een assortiment OnTyte stijgbeugels om uit te kiezen. Bijvoorbeeld de Flex Grip S4 en de Composite. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de bijbehorende zolen in onze webshop.