LJ Leathers

LJ Leathers Jump Assist

€ 73,55
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro hoofdstel mexicaanse neusriem

€ 98,35
LJ Leathers

LJ Leathers Pro Selected Trainingshoofdstel clincher frontriem

€ 61,16
LJ Leathers

LJ Leathers Halster Nylon Leder Arezzo incl touw

€ 43,80
LJ Leathers

LJ Leathers Anatomische Singel Leder

€ 71,86
LJ Leathers

LJ Leathers Buikflapsingel met wol/bontvoering

€ 151,24
LJ Leathers

LJ Leathers Trainingssingel met wol

€ 56,20
LJ Leathers

LJ Leathers Pro Selected Hoofdstel Superior

€ 150,00
LJ Leathers

LJ Leathers Pro Selected Trainingshoofdstel clips

€ 61,16
LJ Leathers

LJ Leathers voortuig eventing met elastiek

€ 128,10
LJ Leathers

LJ Leathers Borsttuig elastiek

€ 35,45
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro voortuig

€ 86,57
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro voortuig met elastiek

€ 79,30
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro dressage hoofdstel stang en trens lak

€ 168,60
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro hoofdstel gecombineerde neusriem

€ 92,98

Producten van het merk LJ Leathers

LJ Leathers is een Belgisch merk dat sinds 1999 het doel heeft hoofdstellen en andere lederen accessoires voor de paardensport op de markt te brengen voor iedere ruiter met de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding. Het assortiment bevat ondertussen een groot aantal verschillende modellen hoofdstellen, hulpteugels, singels, zadels en toebehoren.

Het leer dat gebruikt wordt voor deze producten is meestal een soepel rundleer. Doordat dit leer niet te stug is zal het zich beter vormen om de contouren van je paard en zal het ook comfortabel zitten, ook voor langer gebruik.

Hoge kwaliteit van een LJ Leathers hoofdstel

Erg populair van dit merk zijn de leren hoofdstellen die ze produceren. Deze zijn gemaakt van kwaliteits leer en bij LJ Leathers kun je een prachtige elegante uitstraling verwachten dankzij de mooie details en ambachtelijke afwerking van het leer. 

We bieden ook enkele training hoofdstellen aan van dit merk met een zachte afneembare padding om het nadeel van drukking door de gesp weg te nemen. 

Een training hoofdstel van LJ Leathers kenmerkt zich door de musketons en clips die de gangbare bakstukken vervangen. Dankzij de clips is het mogelijk snel van bit te wisselen. Dit is ideaal voor gebruik op stallen, zodat een hoofdstel gemakkelijk voor meerdere paarden gebruikt kan worden.

De producten LJ Leathers online bestellen

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de producten van LJ Leathers in ons assortiment kun je deze altijd erg gemakkelijk bestellen. Zo heb je jouw bestelling vaak de volgende dag in huis wanneer je voor 15:00 uur besteld. Daarnaast is deze verzending gratis binnen Nederland. Verzending naar andere landen is gratis vanaf een bestelwaarde van €75.-.

Wil je de producten toch eerst even zien voordat je de beslissing maakt? Kom dan eens gezellig langs in onze winkel. Daar kunnen we je altijd van advies op het gebied van maat en materiaal.