LJ Leathers

LJ Leathers New Pro hoofdstel mexicaanse neusriem

€ 129,00
LJ Leathers

LJ Leathers Anatomische Singel Leder

€ 89,95
LJ Leathers

LJ Leathers Trainingssingel met wol

€ 67,00
LJ Leathers

LJ Leathers voortuig eventing met elastiek

€ 159,95
LJ Leathers

LJ Leathers Borsttuig elastiek

€ 49,50
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro voortuig lange brug

€ 114,95
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro voortuig met elastiek

€ 96,80
LJ Leathers

LJ Leathers New Pro hoofdstel gecombineerde neusriem

€ 129,00

Producten van het merk LJ Leathers

LJ Leathers is een Belgisch merk dat bekendstaat om een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Sinds 1999 maakt deze producent hoofdstellen en andere lederen accessoires voor de paardensport voor iedere ruiter. Het assortiment bevat ondertussen een groot aantal verschillende modellen hoofdstellen, hulpteugels, singels, zadels en toebehoren.

Over LJ Leathers

LJ Leathers is opgericht door Linda De Laet. Deze voormalige groom met springervaring werkte jarenlang bij een bekende ruitersportwinkel, maar besloot uiteindelijk haar kennis om te zetten in een eigen lederwarenlijn. Met haar ervaring weet zij precies wat ruiters zoeken in lederwaren voor hun paard. Inmiddels staan de producten van LJ bij amateurs en professionals bekend om hun goede kwaliteit én prijs.

Runderleder

Het leer dat gebruikt wordt voor deze producten is meestal een soepel runderleer. Doordat dit leer niet te stug is zal het zich beter vormen om de contouren van je paard en zal het ook comfortabel zitten, ook voor langer gebruik.

Hoofdstellen

Erg populair van dit merk zijn de lederen hoofdstellen. Deze zijn gemaakt van leer van de hoogste kwaliteit en zijn daardoor zeer populair bij paardenliefhebbers. De mooie details en ambachtelijke afwerking van het leer geven deze hoofdstellen een prachtige, elegante uitstraling.

We bieden ook enkele training hoofdstellen aan van dit merk met een zachte afneembare padding om het nadeel van drukking door de gesp weg te nemen.

Een training hoofdstel van LJ Leathers kenmerkt zich door de musketons en clips die de gangbare bakstukken vervangen. Dankzij de clips is het mogelijk snel van bit te wisselen. Dit is ideaal voor gebruik op stallen, zodat een hoofdstel gemakkelijk voor meerdere paarden gebruikt kan worden.

LJ Leathers online bestellen

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de producten van LJ Leathers in ons assortiment kun je deze altijd erg gemakkelijk bestellen. Zo heb je jouw bestelling vaak de volgende dag in huis wanneer je voor 15:00 uur bestelt.

Wil je de producten toch eerst even zien en voelen voordat je de beslissing maakt? Kom dan eens gezellig langs in onze winkel. Daar kunnen we je altijd persoonlijk advies geven op het gebied van maat en materiaal.