Likit

Likit Boredom Breaker

€ 46,95 -20% € 37,56

Producten van het merk Likit

Likit is een bekende producent van likstenen voor paarden. Maar de producten van Likit zijn meer dan likstenen. Ze geven je paard een gezonde uitdaging. Ze geven je paard de nodige voedingstoffen en voorkomen tegelijkertijd verveling. We vertellen je graag wat meer over dit merk en de producten in ons assortiment.

Likit Products since 2002

Likit is een relatief jong familiebedrijf. Ze zijn actief sinds 2002, maar inmiddels niet meer weg te denken uit de paardenwereld. Dat geeft goed weer dat de producten van Likit overal, letterlijk wereldwijd, goed ontvangen zijn. Een product dat zichtzelf verkoopt, heeft niet veel tijd nodig om de wereld te veroveren. De producten van Likit zijn ontwikkeld in samenwerking met dr. Derek Cuddeford, en zijn dus het resultaat van gedegen onderzoek.

Waarom een Likit liksteen?

Soms heeft een paard een liksteen nodig vanwege een verhoogde zout- of mineralenbehoefte. Dan is een liksteen een uitkomst. Bij sommige producten combineert Likit verschillende ingrediënten met een uitdaging. Daarmee verandert een liksteen in een stuk speelgoed waar je paard blij van wordt. Het voorkomt dat je paard zich in de stal staat te vervelen. Elk product heeft een andere manier van uitdagen. Het is aan jou om te bekijken welke liksteen het leukst is voor je paard. Likit beweert zelfs dat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat hun speelgoed een heilzame uitwerking heeft op je paard. Wat wil je nog meer?

Traditionele liksteen

De bekendste liksteen van Likit is de Ice Rock. Deze liksteen is gemaakt van 100 procent natuurlijk zout uit het Himalaygebergt. Je kunt deze steen makkelijk ophangen in de stal dankzij het meegeleverde ophangtouw. Perfect om een zoutbehoefte aan te vullen!

Likstenen tegen verveling

Daarnaast hebben we ook likstenen in ons assortiment die iets extra’s brengen. Bijvoorbeeld de Boredom Buster en Boredom Breaker. Dit is echt speelgoed voor je paard! Omdat je deze likstenen ophangt in de meegeleverde houder, moet je paard meer moeite doen om te krijgen wat hij wil. En het leuke is dat je ook nog verschillende smaakjes in de houder kunt doen. Sommige paarden kunnen zich uren vermaken met deze producten van Likit. Ontdek wat de favoriete smaak is van jouw paard!

Likit bij Horse Riders Classics

Wij zorgen er altijd voor dat wij de beste producten opnemen in ons assortiment. Vandaar dat je inmiddels ook het merk Likit kunt bestellen bij Horse Riders Classics. Heb je vragen over een van deze producten? Neem dan contact met ons op. Als je voor 15.00 uur bestelt, versturen wij je bestelling vandaag nog.