Kentucky Horsewear

Kentucky Horswear Zadelonderlegger Wol Impact Equalizer 10mm

€ 184,99
Kentucky Horsewear

Kentucky Horswear Zadelonderlegger Impact Equalizer 10mm

€ 159,99
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Relax Horse Toy Alpaca

€ 44,99
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Tail Cord

€ 9,99
Kentucky Horsewear

Kentucky horsewear fleece bandages velvet Emerald

€ 49,99 -30% € 34,99
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Vliegendeken

€ 159,99
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Turnout Boots Air Bruin

€ 54,99 -30% € 38,49

Producten van het merk Kentucky Horsewear

In ons assortiment vind je een groot aanbod van de producten van het merk Kentucky Horsewear, hét merk voor innovatieve en diervriendelijke producten. Dit merk maakt een breed scala aan paardenspullen zoals bescherming voor het paard, zadelonderleggers, onderhoudsproducten en nog veel meer. Kortom; bijna alles voor het paard en in de stal. 

Over Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear is een Belgisch merk voor producten voor je paard of pony. Het productaanbod van dit duurzame merk bestaat uit beenbeschermers, halsters, singels, zadeldekjes, vliegenmutsendekens en een tal van andere producten. Inmiddels worden deze collecties wereldwijd verkocht.

Diervriendelijkheid

Kenmerkend voor Kentucky Horsewear is de diervriendelijke missie die ze hebben. De leerproducten zoals halsters en peesbeschermers zijn allemaal van een hoogwaardig namaakleer gemaakt. Niet van echt te onderscheiden en heerlijk soepel en zacht. Het gebruikte wol/bont is tevens synthetisch. Maar ook hiervoor geldt dat het heerlijk zacht is en ventilerende eigenschappen heeft. Ook na veelvuldig wassen zien de bont singels, bont halsters en overige bont producten voor je paard er nog als nieuw uit.

Naast dit assortiment voor paarden hebben we ook producten in ons assortiment van Kentucky Dogwear. Deze zijtak van het merk produceert onder andere halsbanden en hondenmanden voor je trouwe viervoeter. 

Kentucky Horsewear online bestellen

Heb je een mooie selectie artikelen van Kentucky Horsewear kunnen maken? Dan is deze heel gemakkelijk online te bestellen bij Horse Riders Classics. Wanneer je jouw bestelling voor 15:00 uur plaatst worden de door jouw gekozen producten vandaag nog verzonden!