Producten van het merk Grooming Deluxe by Kentucky

Kentucky staat onder ruiters bekend als een topmerk. Het is dan ook niet gek dat Grooming Deluxe by Kentucky eveneens verzorgingsproducten van topkwaliteit aflevert. Wat kun je verwachten van dit merk?

Grooming Deluxe

Grooming Deluxe is het premium label voor verzorgingsproducten uit de stal van Kentucky Horsewear. Net als de producten van Kentucky Horsewear produceert Grooming Deluxe hoogwaardige producten voor je paard en voor op stal. De range bestaat uit luxe houten artikelen zoals een concoursbox, borstelbox, zadelhanger en hoofdstelhanger. Maar ook je paard verwen je dankzij de luxueuze lijn poetsartikelen zoals borstels, hoefenkrabbers en kammen.

Ontwikkeld door grooms

Wat heeft een topgroom nodig om dagelijks voor de paarden te zorgen? Grooming Deluxe heeft bij de ontwikkeling van de productlijn de input gevraagd van grooms, om erachter te komen wat de behoeften zijn van deze kenners in paardenverzorging. Vervolgens zijn de professionals van Kentucky ermee aan de slag gegaan. Het resultaat? Een productlijn die niet alleen klasse uitstraalt, maar ook klasse in zich heeft. Grooming Deluxe brengt een complete verzorgingslijn met een chique presentatie. Een aanvulling op elke stal!

Bestellen bij Horse Riders Classics

Bestel online een Grooming box of poetskist bij Horse Riders Classics. Wij zorgen dat je box thuis geleverd wordt. Bestel je voor 15.00 uur? Dan versturen wij je bestelling vandaag nog!