Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Bran Mash

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Blanket Season

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Wash Rack

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Trail Ride

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Sweet Feed

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Spring Pasture

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Show Day

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Rainy Day Ride

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Moonlight Ride

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars High End Saddle

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Give a Horse a Carrot

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Early Morning Hack

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Cedar Shavings

€ 17,95
Grey Horse

Grey Horse Equestrian geurkaars Beach Ride

€ 17,95

Producten van het merk Grey Horse

Je huis heerlijk laten ruiken kan vanaf nu ook in Equestrian Style dankzij de Soja kaarsen van Grey Horse. De kaarsen zijn verkrijgbaar in twee varianten. De kleine kaarsen zijn uitgevoerd in een tinnen blikje. De grote varianten in een glazen pot met deksel. De kaarsen hebben een heerlijke geur die perfect past bij de landelijke paardrijstijl. En daarnaast hebben de kaarsen ook nog eens te gekke namen als 'Fresh Cut Hay', 'Show Day', 'Cedar Shavings' en 'High end Saddle'. Ontdek alle varianten snel in onze shop.

Tips om het meeste uit je kaars te halen:

Knip het lont bij

Zorg ervoor dat de lont bijgesneden blijft tot ¼” Dit zorgt voor de best mogelijke geur van uw kaars en zorgt ervoor dat deze niet te snel verbrandt. Nagelknippers werken hier prima voor!

Maak een wax 'zwembad'

Sojawas heeft een geheugen en zou bij de allereerste verbranding een volledig smeltbad moeten bereiken. Dit betekent dat de plas vloeibare was de randen van de container moet bereiken. Als de kaars wordt gedoofd voordat een volledig smeltbad is toegestaan, zullen alle volgende smeltbaden niet voorbij de eerste gaan.

Om een ​​volledig smeltbad te creëren, brandt u de kaars minimaal één (1) uur voor elke centimeter van zijn diameter. Alle toekomstige verbrandingen moeten het pad van de eerste volgen en volledig naar de zijkanten smelten. Brand niet langer dan 4 uur per keer.

Waarom Soja?

NATUURLIJK
Sojakaarsen zijn natuurlijk omdat ze gemaakt zijn van plantaardige olie (sojabonen). Aan de andere kant worden paraffinekaarsen gemaakt van aardolie. Als gevolg hiervan verhogen sojakaarsen het CO2-gehalte in de atmosfeer niet zoals paraffinekaarsen. Bovendien hebben sojakaarsen geen chemicaliën nodig om ze te ruiken. Omdat sojabonen groenten zijn, is sojawas van nature biologisch afbreekbaar.

BRANDEN LANGER
Sojakaarsen branden 50% langer (soms zelfs meer als de lont kort wordt gehouden!) dan gewone kaarsen. Daarom, hoewel kaarsen van sojawas soms duurder zijn dan kaarsen van paraffinewas om te kopen, zijn ze op de lange termijn nog steeds kosteneffectiever, omdat je twee keer zoveel kaars krijgt!

BETER VOOR JE
Sojakaarsen zijn niet giftig omdat ze zijn gemaakt van plantaardige olie, een lager smeltpunt hebben (zodat de was zelf niet zo heet wordt), verwaarloosbare hoeveelheden roet produceren en geen bekende kankerverwekkende stoffen in de lucht afgeven. Vergeleken met paraffinekaarsen zijn kaarsen van sojawas veel gezonder voor mens, huisdier en milieu. Bovendien zijn ze gemakkelijker schoon te maken (gebruik gewoon water en zeep) wanneer de was wordt gemorst.

RUIKT STERKER
De geur van sojakaarsen is veel sterker en aangenamer dan de geur van paraffinekaarsen. Vanwege het lagere smeltpunt van sojawas, is er een grotere hoeveelheid vloeibare was rond de kaarslont zelf. Het is vanuit deze vloeibare waspoel en de pit zelf dat de essentiële oliën in de atmosfeer verdampen.

Als er wordt gezegd dat een kaarsgeur "goed werpt", betekent dit dat het de kamer vult met een sterke, blijvende geur. Sojakaarsen hebben niet alleen een geweldige geurworp, maar hebben ook een schonere geur. Velen hebben opgemerkt dat paraffinewas hen hoofdpijn bezorgt. Het is natuurlijk niet de geur zelf, maar de extra chemicaliën die de paraffine uitstelt. Omdat soja zo schoon brandt, krijg je ook een schonere geur!